reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
to w szpitalu najtaniej w poznaniu wszedzie mi mowili 38 lub okolo45zl wiec sama szukalam by troche taniej bylo :p

a do tego przez telefon mowila ze wieczorem wynik a jak pobrala krew mowi jutro kolo 15 a ja mowie a moze byc wczesniej bo ide do pracy a ona mowi ze niewie mam dzwonic wiec takie nie mile a przez tel milutkie wiec niewiem.... najwyrzej maz pojdzie odebrac i mi zadzwoni :-)jaki wynik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć wszystkim. Dopiero znalazłam czas żeby odpalić laptopa. Nie nadrobię Was za dużo naskrobałyście-coś się wydarzyło?Jakieś nowe fasolki, nowe testujące, nowe staraczki? Ja dziś od rana zabiegana-latanie po urzędach, porządki na ogrodzie, porządki w domu, jakiś obiad i tak dzień zleciał :) Ale już wiem że jest szansa na owulację:-D:-D:-DJak tak biegałam po mieście to nagle tak mnie zalało, wróciliśmy do domu i zrobiłam test owu i wyszedł baaaaaaaardzo pozytywny :-) Więc od podjęliśmy od razu pierwsze działania :tak: Ciekawe czy pęcherzyk ładnie pęknie-jak byłąm monitorowana to co miesiąc pękał, a teraz nie wiem i nie będę wiedziała ;-)

Dzięki kobietki, Dagne dziękuję za ~~~~~~~~~~~~ łapię :-)
Witam Cię Ewo :-)
Atan, Magda trzymam kciuki :-)

Dagne a jak Ty się czujesz? W niedzielę pewnie powiecie rodzicom co? Czy jeszcze czekacie? :-)

Powiemy, powiemy :) beta się podwoiła (z 603,7 na 1634,0) więc pora sie podzielić z ta cudowna informacją :) mam nadzieje, że nie za wcześnie :) a czuje się bardzo dobrze:) narazie zero mdłości, siku standardowo troszkę częściej i cyce bolą, ale na szczęście tylko przy dotyku i np skakaniu ( udowodnione przy schodzeniu po schodach;p )ale zniosę wszystko byleby dzidzia zdrowa była:) jutro jadę umówić się na wizytę u gina :)

Pewnie dagne, zdrowie Twoje i maleństwa najważniejsze i tego wam życzę :-) Ależ Wam zazdroszczę możliwości podzielenia się taką nowiną w święta :-)

reklama
Ja i mój jesteśmy mega szczęśliwi że tak szybko sie udało i wogóle bo balismy sie ze przez tabletki będzie trochę cieżko ale udało się :)

Dzisiaj bylismy na basenie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry