reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasek widzę cię w kolejce do fasolki....
Ael...dzięki za fluidki....łapię!!!...płec też "przeczuwam"...np. Rastafarianka bedzie miała chłopca :-)- tylko musi zafasolkowac do sierpnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej:) puk, puk:)
18.04 -beta 603,7 mIU/ml
20.04- beta 1634,0 mIU/ml
:D:D:D

A minaralna, wg tego przekroju tygodni co ja mam poniżej badania to ty jesteś na samym starcie:) 4-5 tydzień.
Zaraz fote wkleję. A dla porównania ja robiłam testa w piątek 15.04 i pozytyw, a w sobotę juz widoczne bardzo II :)
Do ginekologa iśc najlepiej po 6 tyg, jeżeli ni ma sie plamień itp. Wcześniej widać tylko pęcherzyk lub powiększona macicę :) ja chcę od razu serduszko usłyszeć :)

Basati ok 8 tygodnia możesz zobaczyć serduszka, ale jeszcze nie usłyszeć. Na odgłos bicia serduszka to myślę że po 10-11 nie jestem pewna do końca.

Hera a co przeczuwasz u mnie, bo szczerze powiedziawszy chciałabym wiedzieć co mi rośnie w brzuszku czy gniazdeczko czy ptaszek :-D

Pao no to bierz swojego łazienki i kochajcie się pod prysznicem czy w wannie, co wy tam macie :-D

Dagne ale duży przyrost po dwóch dniach :O, może tam więcej niż jedna fasolka :-D

Hej hej:) puk, puk:)
18.04 -beta 603,7 mIU/ml
20.04- beta 1634,0 mIU/ml
:D:D:D

A minaralna, wg tego przekroju tygodni co ja mam poniżej badania to ty jesteś na samym starcie:) 4-5 tydzień.
Zaraz fote wkleję. A dla porównania ja robiłam testa w piątek 15.04 i pozytyw, a w sobotę juz widoczne bardzo II :)
Do ginekologa iśc najlepiej po 6 tyg, jeżeli ni ma sie plamień itp. Wcześniej widać tylko pęcherzyk lub powiększona macicę :) ja chcę od razu serduszko usłyszeć :)

Uuuuu...ale ci skoczyło:)

ja mam obecnie na dzień dzisejszy 874.7 mIU/ml

100_8140.jpg
Oto dzisiejsza beta i interpretacja wyników:)
Oj dziewczyny, ja czytałam że po 2 dniach ma być skok przynajmniej dwukrotny :) także chyba wszystko narazie dobrze:)
Maineralna, czyli chyba na początku jesteś :) ja zreszta też:)
A umówiłaś się do gina już mam rozumieć? no wynade mi się, że jak będzie uprzejmy to ci opowie o pęcherzyku, poradzi jak jeść itp, a jak będzie cham to odeśle cię i nawet nie zrobi usg, także ja wolę już coś widzieć na ekranie:) narazie nic złego nie obserwuję, tzn, żadnych mdłości, plamień i daj Bóg żeby tak było:)
A ty Ael, jaki miałaś przyrost?

Akurat ten ginekolog jest super ciaze mojej koleznaki z technikum prowadził.

to ja mam troche inna tabelke niz ty

bo ja mam3-4 tyg to 5.8-71.2
4-5- 9.5 do 750
5-6 - 217-7138
6-7- 158-31795

7 - 3697-163563

a to co mam tłustym drukiem to mam ze w tym przedziale sie mieszcze
nie bede dalej pisac

a jaka metoda miałąś robioną bete?

bo ja eclia

reklama
Iwasek widzę cię w kolejce do fasolki....
Ael...dzięki za fluidki....łapię!!!...płec też "przeczuwam"...np. Rastafarianka bedzie miała chłopca :-)- tylko musi zafasolkowac do sierpnia :)

hmmm a możesz mi powiedzieć czy na końcu...w sroku kolejki?
:-) Tak sie dopytuje bo nie wiem czy mam usiąść czy uważac żeby mnie nie wypchnęli przy finiszu !;-)

Ostatnia edycja:
Do góry