reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne ja nie robiłam bety, robiłam dwa testy o największej czułości i w 5 tygodniu byłam na usg, było widać pęcherzyk, z resztą moja gin powiedziała, że to nie ma sensu już robić bety :-)

reklama
Mineralna, nie wiem jaka metoda, chyba standard, pisze mi że Rutyna:) spotkałam się także w necie z opisami bet np od owulacji a nie od daty ost miesiączki. Wiesz, nie mówie, że masz złą interpretacje, tylko że ja miałam inną tabelkę :) Cieszmy się że wzrasta podwójnie :) a powiedz mi kochana kedy miałaś ost @? bo ja skleroza stara i nie pamiętam :) ja 21 marca.
Ael, kurczę chciałam porównać heheh :) ale podwoiła się czyli jest wszystko dobrze:) i się cieszę bardzo :) i nie koniecznie duży wzrost świadczy o bliźniakach hihi :) zresztą z obliczeń wychodzi mi że jestem w 4,5tyg ciąży i tak też z bety wychodzi :)

Ostatnia edycja:
Ael Ale pięknie widać Twoją dzidzię, jaka już duża, super
Tak, dostałam luteinę, 2 razy po 2 mam brać... I odpoczywać i się niczym nie stresować, nie muszę leżeć... Przynajmniej mi nie kazał. Następna wizyta za 2 tygodnie. Mam nadzieję że tego dziada (krwiaka) juz nie będzie, albo bedzie bardzo malutki. Lekarz mi powiedział że we wczesnej ciąży się często zdarzaja krwiaki i nie ma narazie nad czym panikować, a ten mój nie jest w końcu taki duży, oby tylko nie przybierał na rozmiarach... Jeszcze kazał mi brać witaminy i Trivagin (kwas mlekowy)

No widzisz Madziarko! Optymizm i głowa do góry!
Ja rzucałam epitetami jak musiałam leżeć ale wiedziałam, że warto bo teraz na usg widać moją zdrową, dużą i grubiutką dzidzię :-D
Ale jak dotąd najbardziej rozwala mnie pamiętny widok brzuszka mojego dzieciątka :-D

hej dziewczyny
podczytuje Was od pewnego czasu, mogę dołączyć?!

staramy się z mężem o dzidzie 3 cykl i @ spóźnia mi się 3 dzień, ale póki co nie mam odwagi testu robić :zawstydzona/y:
boje się rozczarowania, dlatego razem zdecydowaliśmy, że poczekamy do testowania do końca kwietnia ;-)

wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluje!!:-)

reklama
Jupiii ja zaraz do domu i do M. Na ostatnie w tym tygodniu przytulanie. :-(

Ewa czego sie boisz ;-) chyba lepiej wiedziec wczesniej czy cos zamieszkuje Ciebie czy nie. Jak nie to im wczesniej sie dowiesz tym szybciej zaczniecie starania.

Ostatnia edycja:
Do góry