reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczyny
podczytuje Was od pewnego czasu, mogę dołączyć?!

staramy się z mężem o dzidzie 3 cykl i @ spóźnia mi się 3 dzień, ale póki co nie mam odwagi testu robić :zawstydzona/y:
boje się rozczarowania, dlatego razem zdecydowaliśmy, że poczekamy do testowania do końca kwietnia ;-)

wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluje!!:-)

Witam Cię serdecznie i ja :) trzymam kciuki za pozytywny test.

reklama
Witajcie dziewczyny ja znow tak puzno a to dla tego ze puzno koncze prace....Juz za kilka dni czas na przytulanki ale nie mam duzych nadzieji ze cos sie uda bo ja i moj M nie mamy formy on chory na grype zoładkowa a ja po grypie jeszcze kaszlaca chociasz kto wie moze akurat sie uda w tym mc.

ja tez trzymam &&& za fione i pozostale!!!
witaj Ewa swietnie cie rozumiem chociaz pewnie sama bym nie wytrzymala no moze jeden dzien ;-)
nam sie udalo dzis zaliczyc spowiedz chociaz stalismy w kolejce 2h moj misiek na poczatku sie wsciekal ale po 30 minutach odpuscil i stal taki zrezygnowany :-D dumna jestem z niego ze wytrzymal
a skoro wszystkie juz spicie lub sie przytulacie to zycze owocnej nocki i zmykam bo jutro do pracy
pa pa

Fiona facet Ci wydobrzeje, a jak nie no to Ty się bierz za niego :-D

Ja zrobiłam godzinę temu zdjęcie brzucha, po 10 dniach od ostatniego no i mogę stwierdzić, że mój brzuch już bardziej ciążowy przypomina :-D

reklama
Hej dziewczyny :-) jak tam? wyspane??? Trzymamy kciuki dzisiaj ze te co u lekarza, za te co testa robią i za wszystkie inne ;) żeby ten dzień był pozytywny i wyluzowany ;-) i to dziełaaaaa.....jeeeee.....!

Do góry