reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mineralnapiekny przyrost, jak ja zaciaze to pojde tylko na 1 bete, an kolejna juz nie bo co ma byc to bedzie, a jak by mi sie okazalo ze nie wzroslo to co poradze tylko nerwow szkoda

Dzięki Ael...łapie fluidki...a ponieważ kobiecie w ciąży się nie odmawia...za miesiąc jak nie bedzie II to się nie pokaże :-p

Jeszcze trzy fasolki do rozdania także brać dziweczęta!!! :-D

Mineralna.,..ogromne gratulację....wysyłaj fluidki !!

co to są fluidki?

Dotka: mi na szczeście wzrosło chciałam miec pewność :) denerwowałam sie ale juz jestem spokojna

reklama
Mineralna piękny przyrost gratuluje!!! :*
A fluidy to takie dobre ciążowe prądy energia :-)

Iwasku, bo wiesz wyspałam się, piękne słońce za oknem iiiii...............werble..........OD 3 DNI NIE MAM MDŁOŚCI!!! Ani rano ani na wieczór!!!!!!!

Hera bierz bierz fluidki Tobie się kochana należą za nosa do zaciążeń :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A płeć wyczuwasz? Bo ja bym chętnie skorzystała :-D

Basati, pewnie każda się farbuje ale się nie przyznaje. Dobrze, że robię tylko odrosty, bo jakbym miała całe włosy farbować to bym na farbie zbankrutowała. :-D

Madziu to mówisz, że Twój pies boi się kotów....Ło matko boska! Jak jeszcze żyły dwie kotki siostry, które mieliśmy za czasów mojej młodości u rodziców to pędziły psa sąsiada, takiego małego szczekacza, a mieliśmy balkony połączone choć odgrodzone, ale wiadomo koty sobie przeskakiwały. Raz skończyło się na tym, że nasze kotki zapędziły biednego Kajtka do własnego domu i zabroniły wychodzić na balkon, także sąsiad tylko na psa "Kajtek Ty rchórzu, żeby kobiety we własnych domu Cię terroryzowały!". Obrazem musiał śmiesznie wyglądać, pies przy drzwiach a jedna kotka siedziała na meblach przy balkonie, a druga trochę dalej na oparciu kanapy XD XD XD

Ostatnia edycja:
Do góry