reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

to idziemy przez cykl razem. Ja też dzisiaj zaczęłam nowy cykl :* Trzymam za Ciebie kciuki....

Paulina8820 od kiedy się staracie????

reklama
hi hi witaj Basati widze ze odwiedzamy te same watki
Magd.a tez slyszalam ze termometr ma miec dwa miejsca po przecinku a pok mi polecila microlife bo sama takiego uzywa (juz znalazlam w mojej aptece jakies 18 zl) wiec ja tylko czekam na @ choc jeszcze mam nadzieje ze nie przyjdzie :-)
a wlasnie czy w trakcie @ tez sie mierzy temke?

Jeeeju jak ja tęskniłam za słoneczkiem. Nasza firma wynajmuje dom jednorodzinny z ogrodem..większość prowadzi rozmowy tel.spacerując po trawce hihi nie chce się wracac za biurko

Kurcze wy nawet zaciążonym dajecie pod górkę z tymi wpisami na forum. Tyle stron od rana do odrobienia! No wiecie co!!!! :p

Wszystkim staraczkom, do których przyszła wredna czerwona małpa życzę udanego nowego cyklu i przesyłam w związku z tym mnóstwo fluidek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No i za miesiąc nie pojawiać mi się bez dwóch kresek!!!!!

Natka to witaj w klubie ja też będę dziś się farbować. Miesiąc temu kupiłam jakieś piankowe ***** po wyjściu ze szpitala, więc to piankowe ***** do farbowania co reklamują nie używajcie, mnie farba zeszła po niecałych 2 tygodniach!
No i stracone pieniądze bo farba bez amoniaku droższa. A wkurzyłam się na maksa.

Ael mówiłam Ci już że kipisz optymizmem ???? :-D
Dokładnie Pao dopuszczaj małżona swego puki ma stojącego :-D:-D
Nie wyliczaj mu tylko daj się chłopakowi nacieszyć!;-)
Bosheee samej ze sobą cięzko mi dzisiaj wytrzymac hhihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkim staraczkom, do których przyszła wredna czerwona małpa życzę udanego nowego cyklu i przesyłam w związku z tym mnóstwo fluidek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No i za miesiąc nie pojawiać mi się bez dwóch kresek!!!!!.

Dzięki Ael...łapie fluidki...a ponieważ kobiecie w ciąży się nie odmawia...za miesiąc jak nie bedzie II to się nie pokaże :-p

Jeszcze trzy fasolki do rozdania także brać dziweczęta!!! :-D

Mineralna.,..ogromne gratulację....wysyłaj fluidki !!

Do góry