reklama
M
mineralnakocica
Gość
mineralnakocica- jak długo się staraliście???
Tabletki przerwałam 16 marca i następnej @ nie było
No baaaa! Chociaż pewnie po drodze parę hafcików się zdarzy ale mnie to nie przeraża kompletnie. Ważne, że wstaje i nie jestem od razy jak z dupy wyciągnięta.To dobrze..oby tak juz zostało do końca Ael;-) wreszcie bez przeszkód możesz się cieszyc swoją fasolką
Chociaż jak wstanę muszę wsunąć trochę kisielku i chlebek no i tabletek też jeszcze nie odstawiłam.
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
YouTube - Ja Jestem - Arka Noego
zerknijcie sobie... pewnie niektóre z was to słyszały.... ja sie popłakałam ze wzruszenia :-) taka wrażliwa jestem eh.
zerknijcie sobie... pewnie niektóre z was to słyszały.... ja sie popłakałam ze wzruszenia :-) taka wrażliwa jestem eh.
oj baby baby
Iwasek dzięki za zaproszenie ;-)
Ael czytałaś wierszyk ?![]()
Witam w skromnych progach hehe ;-)
Madziu jaki wierszyk?Ael czytałaś wierszyk ?![]()
M
mineralnakocica
Gość
A tak pozatym mogę chodzic na obcasach w czasie ciązy czy nie zabardzo czy lepiej zamienic je na balerinki?
Kurde niewiem czy to mi stopa spuchłam ale nie moge do moich ulubionych obcasów włozyc nogi nie za wcześnie na puchnięcie stóp?
W którym tygodniu iśc na usg najlepiej? tak żeby lekarz mnie nie odesłał do domu
Kurde niewiem czy to mi stopa spuchłam ale nie moge do moich ulubionych obcasów włozyc nogi nie za wcześnie na puchnięcie stóp?
W którym tygodniu iśc na usg najlepiej? tak żeby lekarz mnie nie odesłał do domu
reklama
Mineralna jak ciąża będzie bardziej zaawansowana to lepiej z obcasów zrezygnować, no chyba że takie malutkie to tak. Z resztą jeśli uznasz, że ciężko Ci się będzie z brzuchem chodzić to lepiej przerzucić się na obuwie z płaską podeszwą.
A do lekarza lepiej tak 5-6 tydzień.
A do lekarza lepiej tak 5-6 tydzień.
Podziel się: