reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
To dobrze..oby tak juz zostało do końca Ael;-) wreszcie bez przeszkód możesz się cieszyc swoją fasolką
No baaaa! Chociaż pewnie po drodze parę hafcików się zdarzy ale mnie to nie przeraża kompletnie. Ważne, że wstaje i nie jestem od razy jak z dupy wyciągnięta.
Chociaż jak wstanę muszę wsunąć trochę kisielku i chlebek no i tabletek też jeszcze nie odstawiłam.

A tak pozatym mogę chodzic na obcasach w czasie ciązy czy nie zabardzo czy lepiej zamienic je na balerinki?

Kurde niewiem czy to mi stopa spuchłam ale nie moge do moich ulubionych obcasów włozyc nogi nie za wcześnie na puchnięcie stóp?

W którym tygodniu iśc na usg najlepiej? tak żeby lekarz mnie nie odesłał do domu

reklama
Mineralna jak ciąża będzie bardziej zaawansowana to lepiej z obcasów zrezygnować, no chyba że takie malutkie to tak. Z resztą jeśli uznasz, że ciężko Ci się będzie z brzuchem chodzić to lepiej przerzucić się na obuwie z płaską podeszwą.

A do lekarza lepiej tak 5-6 tydzień.

Do góry