reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja właśnie będę mieć pierwszy @ bez tabletek, więc dlatego ciekawa jestem ilu dniowy będzie.

też od przyszłego cyklu zaczynam mierzyć temp. ;-)

reklama
termomentr najlepiej owulacyjny taki żeby były 2 cyfry po przecinku ;-), piszą ,ze najlepiej w pochwie zaraz po przebudzeniu ;-) min. 4-5 godzin snu ;-) któraś pisała,ze on jej piszczy ona wsadza, piszczy ,że zmierzył wyciąga i idzie dalej spać :-D

Ja dołanczam do tych co zaczynaja mierzyc temperaturę... NPR tez jest pomocne ;*

Gdzie się wszystkie podziały ;-) Basati wracaj ! żartowałam z tym banem :-p

spoko, spoko jestem.... muszę was lepiej poznac, żeby nie strzelac juz gaf :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nigdy się nie zagłębiałam w tajniki NPR ;-) ale najbardziej mnie przeraża ta szyjka macicy ;-)

Basati żadna gafa ;-) tu chyba na tym wątku nie ma staraczki, która mi nie mówi,że będzie na przekór i życzy mi tej fasolki ;-) więc kwestia przyzwyczajenia ;-)

no czasem jest " przerażająca" hahahhaha.... ale trezba troszkę czasu żeby dobrze poznac się z NPR. Właśnie mam ta książkę przed sobą... i studiuje ją chyba setny raz. :-D

Dlaczego nasze cykle nie mogą byc ksiązkowe??? buuuu.....

Ja poszukam może gdzieś będzie jako e-book ;-) na razie mogę się opierać na stronie internetowej ;-)

hehe, poprzedni gin mi mówił,że mam macice i jajniki zbudowane jak w książce medycznej :-D

chyba nie ma czego ;-) dobra ja zmykam się przejść trochę ;-) piękna pogoda jest książka w łapkę i idę czytać ;-) będę później jeszcze ;-) a Wy się rozmnażajcie :-p

reklama
Do góry