reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A tak pozatym mogę chodzic na obcasach w czasie ciązy czy nie zabardzo czy lepiej zamienic je na balerinki?

Kurde niewiem czy to mi stopa spuchłam ale nie moge do moich ulubionych obcasów włozyc nogi nie za wcześnie na puchnięcie stóp?

W którym tygodniu iśc na usg najlepiej? tak żeby lekarz mnie nie odesłał do domu

Chyba za wcześnie na puchnięcie stóp... napewno to z innego powodu :) a co do usg to chyba 4-5 tc

reklama
też tak uważam ale nie moge włożyc stopy a wcześniej nie było to żadnym problemem

Jutro sie wybieram bo na badaniu mieszcze sie w 5-6 i 6-7 tc

Ael na blogu Iwasek jest wierszyk. :-p
Mineralna skoro masz na becie ze to są normy dla max. 7 tygodni to musialas zaciazyc w trakcie brania tabletek.
Wg Ciebie w którym tyg jestes?
Po 6 tygodniu możesz isc do ginka na usg powinien pęcherzyk zobaczyć.

Nie wiem naprawde nie wiem bola mnie piersi strasznie sa tak wrazliwe od konca marca miałam takie nudności, zapach zmielonego maku mnie drażnił

też się usmiałam :-D człowiek był" piękny i młody" hihihih

hmm dzisiaj ani Pok ani Asiołek nie zagladały do nas...

Ostatnia edycja:
Nie wiem naprawde nie wiem bola mnie piersi strasznie sa tak wrazliwe od konca marca miałam takie nudności, zapach zmielonego maku mnie drażnił

Dobra inaczej, kiedy robilas test? I jaką czułość była.
Skoro normy wahaja sie między 5-7 tyg. To możesz isc jutro.. ale sama pisalas ze test pierwszy negatywny, ten drugi juz był pozytywny.

18 kwietnia robiłam test były dwie kreski czułość 25mIU tego samego dnia na bete poszłam miałam 406.2 i dwa dni póxniej czyli dzis i beta wzrostła do 874.7

reklama
Do góry