reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam po długiej przrwie, chyba ze 4 dni...
Nawet nie próbuje nadrabiać

Wróciłam od ginka i mam 2 wiadomości: dobra i złą

Dobra jest taka, że ciąża jest na swoim miejscu i sobie rośnie moja fasolinka kochana:)

A zła że mam w macicy krwiaka... 1 na 1 cm, więc narazie wiekszy od fasolki i bardzo się tym martwię, dostałam luteinę i L4 na miesiąc

Ael a Twój krwiaczek jak tam?

Załączniki

• STH73119.jpg
    STH73119.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Ważne że z fasolka wszystko dobrze Madziarka :-)
U Ael się wchłonął ładnie i nie ma śladu więc sie nie martw.

Dobra ja na dzisiaj skończyłam cięzką prace więc ściskam i do jutra ;-)

Madziarka, nie denerwuj się kochana, Ael świetnie sobie poradziła z tym paskudnym krwiakiem:) to i ty sobie poradzisz :) a właściwie maleństwo:) teraz leż, nie przemęczaj się i myśl pozytywnie:) leki pomogą i wszystko będzie dobrze:) trzymam za Was kciuki &&&
A propo wizyty- który to tydzień? nie masz suwaczka a ciekawa jestem:)

Madziareczko moja kochana! Malutki ten Twój krwiaczek, ja miałam dwa razy większy a wczorajsze usg pokazało że nic nie ma jest czysto! Kochana pewnie dostałaś lutkę i dupka to w 2 tygodnie się z nim rozprawisz :-D
A fasolka cudna! :*

Tu Ci wkleję specjalnie zdjęcie z mojego wczorajszego usg, popatrz na nie i pomyśl, że tak szybko wykończysz krwiaka, że za parę tygodni zobaczysz takiego dzidziusia u siebie!!
Zobacz załącznik 347516

Będzie dobrze :-D
Kiedy następna wizyta u gin?

A i jeszcze dodam, naprawdę warto pomęczyć się z intensywnym wypoczywaniem. Ja siedziałam nad książkami, lapem, jajcami wielkanocnymi, oglądałam w wyrze filmy seriale, programy, więc moje życie przez niecały miesiąc wyglądało tak, że przewracałam się z jednego boku na drugi non stop, ale warto było. Ocipieć można było ale warto!
Madziaraaa my twarde baby i nasze dzieciątka też, krwiak nie ma szans najmniejszych!!!

Ostatnia edycja:
Ael, wprost nie mogę się nadziwić jak ten Twój szkrab już urósł :) normalnie, pamiętam jeszcze zdj z usg, gdzie malutka fasolinka sobie siedziała ... ale ten czas leci :)

reklama
Witam Wszystkie Staraczki :)))
Co słychać dziewczynki u Was ? :D Pytam bo jednak ciezko mi etraz nadrobic tych kilkanascie stron ;p Fasolki juz wszytskie rozdane ?

Nastawiam sie na same pozytywne relacje :D:D

Do góry