reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam po długiej przrwie, chyba ze 4 dni...
Nawet nie próbuje nadrabiać

Wróciłam od ginka i mam 2 wiadomości: dobra i złą

Dobra jest taka, że ciąża jest na swoim miejscu i sobie rośnie moja fasolinka kochana:)

A zła że mam w macicy krwiaka... 1 na 1 cm, więc narazie wiekszy od fasolki i bardzo się tym martwię, dostałam luteinę i L4 na miesiąc

Ael a Twój krwiaczek jak tam?

Załączniki

• STH73119.jpg
    STH73119.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Ważne że z fasolka wszystko dobrze Madziarka :-)
U Ael się wchłonął ładnie i nie ma śladu więc sie nie martw.

Dobra ja na dzisiaj skończyłam cięzką prace więc ściskam i do jutra ;-)

Madziarka, nie denerwuj się kochana, Ael świetnie sobie poradziła z tym paskudnym krwiakiem:) to i ty sobie poradzisz :) a właściwie maleństwo:) teraz leż, nie przemęczaj się i myśl pozytywnie:) leki pomogą i wszystko będzie dobrze:) trzymam za Was kciuki &&&
A propo wizyty- który to tydzień? nie masz suwaczka a ciekawa jestem:)

Madziareczko moja kochana! Malutki ten Twój krwiaczek, ja miałam dwa razy większy a wczorajsze usg pokazało że nic nie ma jest czysto! Kochana pewnie dostałaś lutkę i dupka to w 2 tygodnie się z nim rozprawisz :-D
A fasolka cudna! :*

Tu Ci wkleję specjalnie zdjęcie z mojego wczorajszego usg, popatrz na nie i pomyśl, że tak szybko wykończysz krwiaka, że za parę tygodni zobaczysz takiego dzidziusia u siebie!!
Zobacz załącznik 347516

Będzie dobrze :-D
Kiedy następna wizyta u gin?

A i jeszcze dodam, naprawdę warto pomęczyć się z intensywnym wypoczywaniem. Ja siedziałam nad książkami, lapem, jajcami wielkanocnymi, oglądałam w wyrze filmy seriale, programy, więc moje życie przez niecały miesiąc wyglądało tak, że przewracałam się z jednego boku na drugi non stop, ale warto było. Ocipieć można było ale warto!
Madziaraaa my twarde baby i nasze dzieciątka też, krwiak nie ma szans najmniejszych!!!

Ostatnia edycja:
Ael, wprost nie mogę się nadziwić jak ten Twój szkrab już urósł :) normalnie, pamiętam jeszcze zdj z usg, gdzie malutka fasolinka sobie siedziała ... ale ten czas leci :)

reklama
Witam Wszystkie Staraczki :)))
Co słychać dziewczynki u Was ? :D Pytam bo jednak ciezko mi etraz nadrobic tych kilkanascie stron ;p Fasolki juz wszytskie rozdane ?

Nastawiam sie na same pozytywne relacje :D:D

Do góry