reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, wprost nie mogę się nadziwić jak ten Twój szkrab już urósł :) normalnie, pamiętam jeszcze zdj z usg, gdzie malutka fasolinka sobie siedziała ... ale ten czas leci :)
Dagne ja też nie mogę uwierzyć, że ten czas mimo mojego lenistwa przeleciał. Mój teraz chodzi napuszony i mówi, że dzieciątko to po nim takie duże XD. Nawet ten brzuszek na ekranie był jak piłeczka, coś niesamowitego. Powiem wam interesuję się bardzo fotografią i z nią wiążę poniekąd przyszłość, ale te zdjęcia z usg to najpiękniejsze jakie w życiu widziałam :-)
Teraz sobie myślę, że mogłam telefon wyciągnąć i sfilmować jak to małe skacze mi w brzuszku. No ale na wizycie u mojej ginki spytam się czy u niej można płytkę z usg nagrać a jeśli nie to gdzie to pójdę specjalnie po to :-)

Hejka she, gdzieś się nam zapodziałaś? Fasolki jeszcze nie wszystkie rozdane, ale wszystkie mają nadzieję, że do końca roku każda dostanie swoją jedną, może dwie a może i nawet trzy fasolki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ael chwilke mnie tu nie było ( przerwa techniczna - brak dostepu do kompa) ;p I jak dzisiaj zobaczyłam twoje malenstwo :)) CUDOWNE :)) Powiedz mi tu szybciutko jak sie czujesz i ktora z nas w tym miesiacy zafasolkowala :D

Aer sliczne bobo. JA dzis swojego prawie nie widzialam bo tak skakal a sprzet chyba ginek mial kiepski, bo co go zlapal na monitorze to plum i juz go nie bylo. Taka wiecie rybka plywa w maminym basenie :p Ale serduszko slyszalam detektorem wiec bije mu pieknie!
Paulina a taka beta to nie poczatek ciazy? Myslalm ze wszystko powyzej 1 to ciaza.
Dziewczyny trzymam kciuki za Was i wasze fasolinki.

Ael chwilke mnie tu nie było ( przerwa techniczna - brak dostepu do kompa) ;p I jak dzisiaj zobaczyłam twoje malenstwo :)) CUDOWNE :)) Powiedz mi tu szybciutko jak sie czujesz i ktora z nas w tym miesiacy zafasolkowala :D
Oj oboje czujemy się dobrze, tak po cichu powiem, mdłości chyba mijają. Coraz jakoś więcej energii mam :-)
Zafasolkowały mineralna, o dagne chyba wiesz, silm też i to niestety wszystko na razie.
Ale ja nie ustaje w trzymaniu kciuków za wszystkie :-)

Wow to pieknie !! Nasza Dagne :D To po ilu to miesiacach staran ?

Gratuluje wszytskim Pania i zycze wspaniałych 9 miesiecy :)) :**

Hej She123:) udało się :) w 3 cyklu starań :) beta ładna jutro powtarzam :) i dziękuje:)
Big, mi pisało na wyniku bety: kobiety poniżej 2,7 -brak ciązy i potem jest interpretacja wyższych wyników.

Chyba wzięłyście sobie moje słowa do serca ;-) płodzić się baby płodzić :-)

dotka bardzo mi się podoba Twoja sygnatura :-) fajnie to pokazane :-)

Hej, KOchane ja dziś pół dnia spędziłam na uczelni, ale jest światwłko w tunelu i może może..uda się zdobyć ten tytuł mgr:) z lekkim opóżnieniem ale zawsze:)
Co do ciązy BIG to ja jak się tu pierwszy raz pijawiłam BID jeszcze była przedfasolkowa a raczej chyba już wedy plemniczki gnały do celu:) Wtedy byłm na chwile, zniknęłam na gdzieś tak tydzień dwa i jak tu wszłam to BiG już miała suwaczek i paniętam jak gratulowałm 5 tygodnia:):) Czas leci:) A dzidzie rosną:)
Magenta...ja miałałam i mam podobne zdanie co Iwasek, ale każda z nas jest inna, każda ma własne potrzeby, ani lepsze ani gorsze, każda inaczej czuje, inaczej żyje, nie ma idealnej recepty na życie, wierze ze u Ciebie będzie dobrze, że się ułoży i sytuacja się nie powtórzy, ale pamiętaj Kochana, że facet jest tylko dodatkową cześcia naszego życia, same też jesteśmy pełne, tak samo dobre tak samo ważne i tak samo silne i potrafimy bez nich całkiem dobrze funkcjonować:) Czasem warto to sobie uświadomić, że kobieta jest tak samo wartośćiowa z facetem czy bez...ja miałam kiedyś z tym problem i wtedy nie było dobrze, swoje musiałam przejsć...Mam nadzieję, że Wasz już długi związek po prostu przeżywa tylko kryzys który ostatecznie tylko umocni to co już razem zbudowaliście, w końcu nikt nie jest idealny...! trzymam za Was kciuki, ale przede wszystkim za Cieibe:) buziole Kochana
Madziarka pamiętaj, że krwiak troszke wirtualnie ale jednak ma tu do czynienia nie tylko z Tobą i fasolką, ale również ze sporą zgrają silnych kobiet kótóre róznymi sposobami na pewno przyczynią się do jego wypłędzenia:):):)

Madzia jak Ci będzie smutno w Święta to wsiadaj w auto/pociąg/pks i odwiedzaj polskie morze - Trójmiasto czeka, w razie czego na jajeczko i mazurka serdecznie zapraszam:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry