reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hahahaha !! no chyba że taki "pisany" to faktycznie...:tak: Juz mu współczuję . Ale lepiej taki niz z napisem Patrz-Podziwiaj-Nie dotykaj :-D

reklama
no facet nie musi o wszystkim wiedzieć :-) nie no żartuje ;-) ale pomysł,żeby tak mu sugerować ,że mam ochotę mi się podoba :-D gorzej jakby 3 razy pod rząd nie skorzystał, wtedy ban na miesiąc :-D

Ano...właśnie się zastanawiałam co zrobię jak mimo wszystko wygra głód...żołądka i zamiast zając się mną zacznie szamać żurek !:-D

Paulina trzyma kciuki w takim razie za kolejny cykl.

sciągniesz stanik ;-) jak i to nie da ściągniesz majtki :-D jak zobaczy napis " Weź mnie , na kuchennym blacie obok zupy" wymięknie ;-)

dobra my tu pitu pitu, a ja się do domu zbierać muszę ;-) zajrzę do Was jak będę u siebie ;-)

Paulina :-( będzie dobrze jeszcze kilka fasolek zostało do rozdania ;-)

To miłego wieczorku Magduś ja w sumie też sie zwijam do domku:-)

I tak sie boję że przegram z żołądkiem ;-)

Asiołku a czemu tak sądzisz?
Nie ma takiej możliwości;-) do IUi nie będziemy już same...zobaczysz.
Wiesz co kochana jakoś tak ani mnie nic nie podkuwa, ani śluzu nie ma (choć wiesiołka biorę) i jakoś tak przeczuć też brak więc chyba w tym miesiącu będzie ZONK :-(

Magduś przykre ale prawdziwe jest to ze taka jest kolej rzeczy i nic tego nie zmieni. Ja mam tylko siostre i jej maluszki. Mam ciotki ,wujków ale nie w Wawie. Nie ma co rwać włosów z głowy bo nic nie zmienimy ,trzeba sie przygotować czasem na to by byc wsparciem dla najbliższych . Właśnie to Ty masz byc tym filarem który będzie go trzymał w trudnych chwilach i wzajemnie;-) W końcu to my trzymamy ten swiat na swoich barkach...powiedział mi to mężczyzna !:-)
Ja w Wawie jestem całkiem sama-mam tylko mojego L. Cała rodzina i przyjaciele najbliżsi co najmniej 300 km ode mnie:-(

Magda głowa do góry, będzie dobrze. Twój facet powiedział Ci wspaniałe słowa :-)
Paulina trzymam kciuki za następny cykl.

Kurczę ja się znów nakręcam. Niby wiem że okres przyjdzie ale cały czas chodzę siku, kłują mnie piersi i jajniki tak koło pachwin i cały czas bym spała. Moje ciało mnie denerwuję bo przez nie tak się nakręcam. Jeszcze 2 dni do okresu a mnie korci żeby zatestować. Ale nie chce sie rozczarować także poczekam ;)

Asiołku może z powodu badania troszke sie to przesunie.
Myśle ze będzie dobrze. Nie stresuj się Słoneczko.

Musimy sie wreszcie spotkać! ;-)

Gocha ja tez tak miałam w przedostatnim cyklu i tak sie wkurzyłam sama na siebie że teraz ma być @ i już . Nie ma czarowania i wymyślania bo bedzie co ma byc . A jak bedzie niespodziewajka...to będę happy

reklama
Kurczę ja się znów nakręcam. Niby wiem że okres przyjdzie ale cały czas chodzę siku, kłują mnie piersi i jajniki tak koło pachwin i cały czas bym spała. Moje ciało mnie denerwuję bo przez nie tak się nakręcam. Jeszcze 2 dni do okresu a mnie korci żeby zatestować. Ale nie chce sie rozczarować także poczekam ;)

Moglas tego nie pisać teraz będziemy Cie do złego nakłaniać.

Do góry