reklama
paulina8820
Fanka BB :)
beta 2,65 mIU/ml wiedziałam że tak będzie ehh do następnego cyklu trzymam za wszystkie kciuki
Magd.a
sciągniesz stanik ;-) jak i to nie da ściągniesz majtki
jak zobaczy napis " Weź mnie , na kuchennym blacie obok zupy" wymięknie ;-)
dobra my tu pitu pitu, a ja się do domu zbierać muszę ;-) zajrzę do Was jak będę u siebie ;-)
Paulina :-( będzie dobrze jeszcze kilka fasolek zostało do rozdania ;-)

dobra my tu pitu pitu, a ja się do domu zbierać muszę ;-) zajrzę do Was jak będę u siebie ;-)
Paulina :-( będzie dobrze jeszcze kilka fasolek zostało do rozdania ;-)
Wiesz co kochana jakoś tak ani mnie nic nie podkuwa, ani śluzu nie ma (choć wiesiołka biorę) i jakoś tak przeczuć też brak więc chyba w tym miesiącu będzie ZONK :-(Asiołku a czemu tak sądzisz?
Nie ma takiej możliwości;-) do IUi nie będziemy już same...zobaczysz.
Ja w Wawie jestem całkiem sama-mam tylko mojego L. Cała rodzina i przyjaciele najbliżsi co najmniej 300 km ode mnie:-(Magduś przykre ale prawdziwe jest to ze taka jest kolej rzeczy i nic tego nie zmieni. Ja mam tylko siostre i jej maluszki. Mam ciotki ,wujków ale nie w Wawie. Nie ma co rwać włosów z głowy bo nic nie zmienimy ,trzeba sie przygotować czasem na to by byc wsparciem dla najbliższych . Właśnie to Ty masz byc tym filarem który będzie go trzymał w trudnych chwilach i wzajemnie;-) W końcu to my trzymamy ten swiat na swoich barkach...powiedział mi to mężczyzna !:-)
Magda głowa do góry, będzie dobrze. Twój facet powiedział Ci wspaniałe słowa :-)
Paulina trzymam kciuki za następny cykl.
Kurczę ja się znów nakręcam. Niby wiem że okres przyjdzie ale cały czas chodzę siku, kłują mnie piersi i jajniki tak koło pachwin i cały czas bym spała. Moje ciało mnie denerwuję bo przez nie tak się nakręcam. Jeszcze 2 dni do okresu a mnie korci żeby zatestować. Ale nie chce sie rozczarować także poczekam 
Asiołku może z powodu badania troszke sie to przesunie.
Myśle ze będzie dobrze. Nie stresuj się Słoneczko.
Musimy sie wreszcie spotkać! ;-)
Gocha ja tez tak miałam w przedostatnim cyklu i tak sie wkurzyłam sama na siebie że teraz ma być @ i już . Nie ma czarowania i wymyślania bo bedzie co ma byc . A jak bedzie niespodziewajka...to będę happy
Myśle ze będzie dobrze. Nie stresuj się Słoneczko.
Musimy sie wreszcie spotkać! ;-)
Gocha ja tez tak miałam w przedostatnim cyklu i tak sie wkurzyłam sama na siebie że teraz ma być @ i już . Nie ma czarowania i wymyślania bo bedzie co ma byc . A jak bedzie niespodziewajka...to będę happy
reklama
Magd.a
Kurczę ja się znów nakręcam. Niby wiem że okres przyjdzie ale cały czas chodzę siku, kłują mnie piersi i jajniki tak koło pachwin i cały czas bym spała. Moje ciało mnie denerwuję bo przez nie tak się nakręcam. Jeszcze 2 dni do okresu a mnie korci żeby zatestować. Ale nie chce sie rozczarować także poczekam![]()
Moglas tego nie pisać teraz będziemy Cie do złego nakłaniać.
Podziel się: