reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Każda z nas ma gorsze i lepsze dni. Czasem potrzebujemy wsparcia ;-)

Ja się igieł nie boję..dentysty też...za to moją zmora są pajaki:baffled:
Boje się nie lubię bleeeeeh

reklama
Buziolek Magduś :-D Bardzo mi miło ...ja tez trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczyny ale Pok i Asiołek ..jakoś tak się z nimi utożsamiam i bardzo im kibicuję.

Oczywiście zrobie wszystko co w mojej mocy by Ci ten humorek poprawić :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
To dziś bzyknij faceta i oboje poleżcie z nogami do góry ;-) i macie dużo mówić do plemniczków ( Twoje zadanie) i do jajeczka ( jego zadanie )

:-D:-D:-D To mnie robawiłaś!! Moje szczęscie ma ponad dwa metry wzrostu...jeszcze mi sufit pobrudzi tymi nogami:-D;-) Co do bzyknięcia zamierzam ...oczywiście:) Kupiłam sobie ladne cos i go dzisiaj zaskoczę . Zaserwuje mu żurek Kurka Rurka w bieliźnie ..a co!
hehehe

przepraszam, ale sobie wyobraziłam jak leży z tymi nogami ;-) a serwowanie żurku w takim stroju no, no ;-) fiu fiu ;-) może ja na rocznice zażyczyłabym sobie jakiś gustowny komplecik :-)

są kompleciki do kupienia np.pokojówki . Fajnie czasem podkręcić nieco wyobraźnię lubego :laugh2:
Nie jestem perwersem ..ale odrobina czarów marów nie zaszkodzi :-D

Moja droooga to widoki zarezerwowane dla jednej osoby.(doceni,tego jestem pewna) Nie ma znaczenia czy możesz w tym iśc do cioci na imieniny;-)

Czasem trzeba zaszaleć !

reklama
Wiesz ale gdybym zakładała tą bieliznę do cioci na imieniny, to chyba by tam nie wysiedział :-D taki były komplet który mówiłby " Kochanie mam na Ciebie ochotę tu i teraz :-D i małymi literkami, mam płodne dni to dlatego :-D"

Do góry