reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a Będzie dobrze, musisz się trzymac kochana ;*

Przesyłam pozytywne fluidki .......#############.............."""""""""""............########### ;*

reklama
dzięki dziewczyny :-)

Dzwonił M. zapytałam go w jaki sposób mogę mu pomóc, żeby mi powiedział co mam zrobić ,że stanę na rzęsach,żeby jakoś go podnieść na duchu zaśmiał się i odpowiedział " Magda, po prostu bądź przy mnie nie oczekuje nic więcej" i się poryczałam..

Magduś przykre ale prawdziwe jest to ze taka jest kolej rzeczy i nic tego nie zmieni. Ja mam tylko siostre i jej maluszki. Mam ciotki ,wujków ale nie w Wawie. Nie ma co rwać włosów z głowy bo nic nie zmienimy ,trzeba sie przygotować czasem na to by byc wsparciem dla najbliższych . Właśnie to Ty masz byc tym filarem który będzie go trzymał w trudnych chwilach i wzajemnie;-) W końcu to my trzymamy ten swiat na swoich barkach...powiedział mi to mężczyzna !:-)

No widzisz! Masz madreg faceta;-)

Ostatnia edycja:
Nie mówię ,że do Rzeszowa :-p ma rodzinę we wsi tam ( albo na wsi? jak to się piszę :-p ?) jakieś 120 km od Rzeszowa :-) teraz sprawdziłam na zumi.pl

No jego rodzina ma trochę dalej.. byłam tam raz. Zawał serca na miejscu :-D byłam pod gradobiciem pytań i czułam na sobie wzrok.. jeszcze wtedy z M. byliśmy ze sobą baaardzo krótko.

Ael...widziałam zdjęcie Twojego dzidziuśka....dziewczynka będzie- ciocia hera Ci to mówi :-)
Magda- trzymaj się kochana...Ty to masz pod górkę...a ja narzekam że mam źle :sorry2:
Dagne- kurde...jak ja Ci dziewczyno zazdroszczę

ostatnio jestem zabiegana i nie mam czasu z wami być kochane...ale czesto o was myślę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hera, dzięki, właśnie takich słów nie chciałam dziś już usłyszeć, nie lubię wchodzić w jakieś rozmowy na temat kto ma gorzej. I rzadko kiedy się użalam nad sobą, w sobie mam jakiś taki ogranicznik bólu i użalania się nad sobą.. Za to na widok igły i strzykawki.. mam atak histerii ;-) dlatego w przychodni rzadko się pojawiam :-)

Do góry