reklama
Magd.a
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny :-)
Dzwonił M. zapytałam go w jaki sposób mogę mu pomóc, żeby mi powiedział co mam zrobić ,że stanę na rzęsach,żeby jakoś go podnieść na duchu zaśmiał się i odpowiedział " Magda, po prostu bądź przy mnie nie oczekuje nic więcej" i się poryczałam..
Dzwonił M. zapytałam go w jaki sposób mogę mu pomóc, żeby mi powiedział co mam zrobić ,że stanę na rzęsach,żeby jakoś go podnieść na duchu zaśmiał się i odpowiedział " Magda, po prostu bądź przy mnie nie oczekuje nic więcej" i się poryczałam..
Magduś przykre ale prawdziwe jest to ze taka jest kolej rzeczy i nic tego nie zmieni. Ja mam tylko siostre i jej maluszki. Mam ciotki ,wujków ale nie w Wawie. Nie ma co rwać włosów z głowy bo nic nie zmienimy ,trzeba sie przygotować czasem na to by byc wsparciem dla najbliższych . Właśnie to Ty masz byc tym filarem który będzie go trzymał w trudnych chwilach i wzajemnie;-) W końcu to my trzymamy ten swiat na swoich barkach...powiedział mi to mężczyzna !:-)
No widzisz! Masz madreg faceta;-)
No widzisz! Masz madreg faceta;-)
Ostatnia edycja:
dagne
Serio?
może go minę na ulicy hahah 
dagne
Na wsi
wiesz, ja też ze wsi pochodzę
ale wyjeżdżając z niej ma się od razu tabliczkę -Rzeszów hehehe
Ael...widziałam zdjęcie Twojego dzidziuśka....dziewczynka będzie- ciocia hera Ci to mówi :-)
Magda- trzymaj się kochana...Ty to masz pod górkę...a ja narzekam że mam źle
Dagne- kurde...jak ja Ci dziewczyno zazdroszczę
ostatnio jestem zabiegana i nie mam czasu z wami być kochane...ale czesto o was myślę
Magda- trzymaj się kochana...Ty to masz pod górkę...a ja narzekam że mam źle

Dagne- kurde...jak ja Ci dziewczyno zazdroszczę
ostatnio jestem zabiegana i nie mam czasu z wami być kochane...ale czesto o was myślę

Ostatnia edycja:
reklama
Magd.a
Hera, dzięki, właśnie takich słów nie chciałam dziś już usłyszeć, nie lubię wchodzić w jakieś rozmowy na temat kto ma gorzej. I rzadko kiedy się użalam nad sobą, w sobie mam jakiś taki ogranicznik bólu i użalania się nad sobą.. Za to na widok igły i strzykawki.. mam atak histerii ;-) dlatego w przychodni rzadko się pojawiam :-)
Podziel się: