reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochane jeszcze kilka dni i zaczynam nowy cykl... ( na wspomagaczach) bardzo was prosze trzymajcie kciuki :)

PS. WIARA CZYNI CUDA????

reklama
Hej Paulina trzymam &&& szybko pisz nam o wyniku

Ja dzis czuje sie jakos słabo, dziwne uczucie jakby mnie cos bralo
Wczoraj mailam kluie w jajniku i podbrzuszu i mialam podbarwiony sluz i juz sie wystrachalam ze cos mi sie chrzani ale dzis juz czysciutko dziwne

A w tym cyklu w ogole sie nie nakrecam, nawet cycki mnie nic nie bola ??
Ehhhh

moze implantacja? 23 dc to jak najbardziej mozliwe :)
cycki nie musza bolec. kazdy cykl moze byc inny.

Pok moj mi mowi ze sie zagniezdza hehe

Nie wiem co o tym myslec tym bardizej ze test owu wyszedl mi pozytyw w 19dc
Kij wie, staranka byly 12-14 dc bo my na odleglosc i tyle czkeamy
Mamy slaba armie wiec szanse tez znikome

Zaciążycie wszystkie :-) inne szybciej drugie wolniej :-) ale damy rade wszystkie :-)

ja dziś załapałam dołka.. M. utwierdził mnie w tym,że na święta nie wraca :-(
i najgorsze jest to,że ja się o to obwiniam wszystko.. że gdyby ze mną nie był może by było wszystko ok :-(

Big to czekam na wieści po wizycie :) Paulinka, trzymam &&&:)
Hera... trzymaj się i ściskam kciuki za następny cykl i masz ~~~~~~~~~~ specjalnie dla Ciebie :)
Asioł, musisz się pozytywnie nastawić :) będzie i już! :)
Dzięki dagne, jestes boska :-) łapię fluidki...następny cykl jest mój!!! mój i mojej fasolki...tylko wspomogę się wiesiołkiem :-p
Magda....wychodź z tego doła...bo się pobrudzisz, ubłocisz i co będzie? nie dopierzesz ubranek :-)

Dotka moje szczęście też niestety nie mieściło sie w normach..ale androlog go poinformował że normy sie zmieniły i nie jest źłe. Wspieramy sie medykamentami i w czerwcu powinny byc wyniki tego szprycowania. ;-)

Magda??? ale co by było ok?? dziadek by nie zachorował?? no co Ty babo opowiadasz! Dawaj warkoczyki! Jak pociagnę to zobaczysz... Nie wszystko można zaplanować i poukładać . Najważniejsze że Was łaczy coś na co inni nie mają większego wpływu a że nie zawsze jest łatwo..nikt nam tego nie obiecywał;-)

Hera Ty nasz niecierliwcu! To drugi cykl nie dwudziesty więc spokooojnie ...striptiz zrób męzowi..sama sobie zafunduj jakąś przyjemnośc i nie myśl! O ! :tak:

Ostatnia edycja:
Nie wiem co by było... ale takie normalnie plagi w przeciągu miesiąca mojemu zmarły 2 osoby w rodzinie.. teraz 3osoba jest w szpitalu. :-(

Nawet przestałam myśleć o owulkach śluzach itp..

reklama
Dziewczyny wiem, że to dziwne co zaraz napiszę, bo jest za wcześnie, ale normalnie jak biorę oddech głęboki, to czuję, tak jakby napięcie w dole brzucha, jakby był rozciągnięty, a jak dotykam to jest twardszy :) myslicie, że np macica się powiększa i takie mam odczucia? Śmieszne nie? :) ale jak tak patrzę i dotykam brzuch na dole, to jest twardszy i tak czuję, że coś "tam" się dzieje :) oj a te zafasolkowane, co mówiły o bólu głowy- podpisuję się pod tym, bo mnie nagle rozbolała.

Magda, <tule> musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze, a co najważniejsze wspierać swojego mężczyznę. Dacie sobie radę :) wierzę w to.

Do góry