reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam widze ze tu sie tyle dzieje ze nadrobic nie nadrobie ale przyeczytałam wszystko:-)
paulina trzymam kciuki :-)
Milego dnia :-)

reklama
cześć dziewczynki...
dawno mnie nie było i nie jestem w stanie was nadrobić :-(
przyszłam tylko...pao- wykreśl mnie z 22.04, wpisz na 16.05, Iwasek- poproszę korektę na 2 cykl starań...wredna @ przyszła wcześniej powodujac u mnie niesamowitą złość i frustrację....potem przyszło rozczarowanie, chociaż nie wiem czemu się łudziłam że coś będzie z tego cyklu :-( czuję się....dupiato
Mamy jakąś nową fasolkę?

AAA bo mnie tak natchło jakos :-D

Jesteśmy zgodne co do tego że Pok będzie pierwsza z naszego tria :tak: I naprawdę życzę jej tego z całego serducha.
Tak jest, także Pok kochana czekamy na wieści, potem Iwasek, a ja poczekam na IUI :) Skoro już tyle czekam to kilka miesięcy w tą czy w tą ;)

Paulina trzymam kciuki :)

Hej Paulina trzymam &&& szybko pisz nam o wyniku

Ja dzis czuje sie jakos słabo, dziwne uczucie jakby mnie cos bralo
Wczoraj mailam kluie w jajniku i podbrzuszu i mialam podbarwiony sluz i juz sie wystrachalam ze cos mi sie chrzani ale dzis juz czysciutko dziwne

A w tym cyklu w ogole sie nie nakrecam, nawet cycki mnie nic nie bola ??
Ehhhh

A ja tak jak zawsze miałam owu co miesiąc tak teraz jak mi jest najbardziej potrzebna po tym HSG to chyba jej nie będzie :-( Jakoś tak nic nie czuję żeby miała być :-(

Big to czekam na wieści po wizycie :) Paulinka, trzymam &&&:)
Hera... trzymaj się i ściskam kciuki za następny cykl i masz ~~~~~~~~~~ specjalnie dla Ciebie :)
Asioł, musisz się pozytywnie nastawić :) będzie i już! :)

reklama
Asiołku a czemu tak sądzisz?
Nie ma takiej możliwości;-) do IUi nie będziemy już same...zobaczysz.

Ostatnia edycja:
Do góry