reklama
cześć dziewczynki...
dawno mnie nie było i nie jestem w stanie was nadrobić :-(
przyszłam tylko...pao- wykreśl mnie z 22.04, wpisz na 16.05, Iwasek- poproszę korektę na 2 cykl starań...wredna @ przyszła wcześniej powodujac u mnie niesamowitą złość i frustrację....potem przyszło rozczarowanie, chociaż nie wiem czemu się łudziłam że coś będzie z tego cyklu :-( czuję się....dupiato
Mamy jakąś nową fasolkę?
dawno mnie nie było i nie jestem w stanie was nadrobić :-(
przyszłam tylko...pao- wykreśl mnie z 22.04, wpisz na 16.05, Iwasek- poproszę korektę na 2 cykl starań...wredna @ przyszła wcześniej powodujac u mnie niesamowitą złość i frustrację....potem przyszło rozczarowanie, chociaż nie wiem czemu się łudziłam że coś będzie z tego cyklu :-( czuję się....dupiato
Mamy jakąś nową fasolkę?
paulina8820
Fanka BB :)
dzisiaj jest 30 dc i 16 dpo ale nastawiam się że nie wole być miło zaskoczona niż nie miło rozczarowana
Tak jest, także Pok kochana czekamy na wieści, potem Iwasek, a ja poczekam na IUI Skoro już tyle czekam to kilka miesięcy w tą czy w tąAAA bo mnie tak natchło jakos
Jesteśmy zgodne co do tego że Pok będzie pierwsza z naszego tria I naprawdę życzę jej tego z całego serducha.
Paulina trzymam kciuki
dotka85
Hej Paulina trzymam &&& szybko pisz nam o wyniku
Ja dzis czuje sie jakos słabo, dziwne uczucie jakby mnie cos bralo
Wczoraj mailam kluie w jajniku i podbrzuszu i mialam podbarwiony sluz i juz sie wystrachalam ze cos mi sie chrzani ale dzis juz czysciutko dziwne
A w tym cyklu w ogole sie nie nakrecam, nawet cycki mnie nic nie bola ??
Ehhhh
Ja dzis czuje sie jakos słabo, dziwne uczucie jakby mnie cos bralo
Wczoraj mailam kluie w jajniku i podbrzuszu i mialam podbarwiony sluz i juz sie wystrachalam ze cos mi sie chrzani ale dzis juz czysciutko dziwne
A w tym cyklu w ogole sie nie nakrecam, nawet cycki mnie nic nie bola ??
Ehhhh
dagne
Big to czekam na wieści po wizycie Paulinka, trzymam &&&
Hera... trzymaj się i ściskam kciuki za następny cykl i masz ~~~~~~~~~~ specjalnie dla Ciebie
Asioł, musisz się pozytywnie nastawić będzie i już!
Hera... trzymaj się i ściskam kciuki za następny cykl i masz ~~~~~~~~~~ specjalnie dla Ciebie
Asioł, musisz się pozytywnie nastawić będzie i już!
reklama
Podziel się: