reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Do CIebie do CIebie...;-)No cos pisałaś że zaczynasz mierzyc tempkę i badać szyjke to myślałam że się do roboty bierzecie!

do jakiej roboty hahaha ;-) tak owszem zaczynam się obserwować :-) ale zobaczymy z jakim skutkiem :-)

przede mną wiele innych staraczek :-)

Dzień dobry wszystkim :)
Jak Wam mija przedpołudnie? :) mi super, wyspałam się, narazie nic mi nie dolega, żadne mdłości. Właśnie jem sobie 2 śniadanko :)
Jutro ruszam w tany -czytaj "zakupy" - z moją sis (będzie tylko do wtorku ;/). Powiedziałam jej w tajemnicy o becie :) ucieszyła się i powiedziała, że jak wróci do Southampton to będzie mi kompletować paczkę hehe :) także będę mieć genialne ciuszki w razie czego:)

Gratuluję zostania ciocią Gocha,
Ael
gratuluję ślicznego bobasa na usg (ja tam widzę).
Pok faktycznie 3 dzień to zdecydowanie za szybko, już mój czwarty wróżący taki był, ale może po stosunku coś takiego zostało. Ale wszystko przed Tobą
Mag szanuję Twoją decyzję, ale popieram dziewczyny, które mówię, że nie robisz najlepiej. Jasne, wina zawsze leży po obu stronach, ale co on Ci zaoferował? Nic. Postawiłaś warunki, które od początku powinny być spełnione. To on powinien wiedzieć, że potrzebujesz również czasu z nim. Może nie jestem sprawiedliwa i obiektywna, bo ja nie wybaczałam różnych rzeczy, zwyczajnie odchodziłam, ale wydaje mi się, że jak sama się nie uszanujesz, to nikt Cię nie będzie szanował. W każdym razie życzę szczęścia i może to ja isę mylę

pooook ja trzymam kciuki mocnoo :-) teraz kolej na Ciebie już nam tak pomogłaś :-) pewnie się jajeczko wystraszyło,że będzie inaczej zapładniane jak zwykle i mówi " $%*&^% jakieś sztuczne zapładnianie, plemniki do mnie " ;-)

a co do zaciążania :-) przyjdzie i na mnie czas ;-) ostatnio nasłuchałam się jak koleżanka popękała, druga miała zatrzymanie akcji porodowej, pieprzę ! nie na moje nerwy na razie ;-) skupię się na szukaniu pracy :-) wyjdzie mi zdrowiej :-p

reklama
Ja jednak wolę nastawić się na najgorsze :-) już np. wiem co bym zrobiła, gdyby mnie M. zdradził/zostawił/uderzył itp. :-D chociaż wiem doskonale,że naczekał się na mnie i nawet taka myśl mu przez głowę nie przeszła.. ale jednak :-) wole się mile zaskoczyć niż gorzko rozczarować :-)

Do góry