reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pok, nie miałam krwawienia, jakieś 6 dpo mi się słabo zrobiło i chyba od tego (wtedy sądziłam, że grypowe). Chodziło mi o to, że ja Tobie pisałam, zanim się skapłaś, że to 3dpo a nie 4, ze może może...
Iwasek, nie bój nic, ja mam 27 i jak byłam z moim na weselu trzy tygodnie po ślubie to mi się pytali czemu taka młoda poszła za takiego starego i ile dziewczyno masz lat? 18..? A jak zaczynałam z moim, ponad 4 lata temu to się go koledzy pytali, czy nie jestem aby na pewno karalna :-)

Brakiem "palcowym" się nie przejmujcie. Czasem lepiej bez, a czasem w parę miesięcy można się zaobrączkować. A ślub dla dziecka to głupota

Hej dziewczyny!!

Ja wczoraj zdychałam w łóżku bo tak jakby mnie coś brało ale dzisiaj tylko głowa ciężka i jakby uszy przytkane.. akurat na wiosne a juz 2 latka nie chorowałam ;-)

Ael piękna dzidzia !!! Niech rośnie żeby była duża :-)

Mineralna jeszcze raz gratki wielkie i spokojnych 9 miesięcy!!

Mag ja pisałam żebyś zrobiła tak jak serduszko Ci podpowiada, nie będę Cię krytykować za to że tam zostałaś bo pewnie tak samo bym postąpiła ;-) bo jak się kogoś kocha to ciężko jest zostawić to tak z dnia na dzień i zapomnieć

Witam nowe staraczki oczywiście !!

Mnie dalej bolą (.)(.) tzn to jest taki dziwny ból czuje że je mam są takie napompowane czy coś o tak to nazwę ..ale jak dotknę z boku to czuję..eh coś mi sie chyba powaliło z cyklem..

Magd.a doczekasz się pierścionka już niedługo mówię Ci :-p

Iwasek - rzeczywiscie donizaur. no glupku Ty! :) mloda jestes jeszcze, ze hej i przestan nas tu kokietowac :) Ja w tym roku 28. Moja siostra ma 18 i jak jestesmy razem to wszyscy sa pewni, ze ona jest ta starsza :D:D:D:D a jeszcze 3 lata temu nie moglam w Polsce kupic alko i fajek nie pokazujac dowodu - masakra :-)

sim - dzieki za wyjasnienie. no tez mysle, ze 4 dpo to mozna by sie ludzic a 3dpo to juz nic nie znaczy. Chyba, ze owu byla wczesniej niz wskazuje na to temp, testy i sluz, czego przeciez nie da sie wykluczyc. Poza tym u mnie to nie bylo krwawienie. Gdybym nie badala sluzu to bym pewnie nawet nie zauwazyla - byl taki 4mm brazowy glutek wsrod innych czysciutkich. A w ogole sluz mam juz nie przezroczysty, raczej kremowy ale wciaz na maksa rozciagliwy - zbawienny wiesiołek! jak go nie bralam nigdy nie miala rozciagliwego sluzu.

pok a ja coś czuje,że teraz się Tobie udało :-)

Clau.. doczekam się za 1,5 roku :-) taka sobie mój datę ustalił ;-)

Pok Ja...kokietka...no cos Ty! :-D:-D
hihi moja siostrę tez biorą za starszą. A jak rok temu w Andrzejku kupowałam nam winko to siostra mało nie dostała zawału jak mnie ekspedientka poprosiła o dowód.
Zanim zacumowałam w tym watku to czytałam - pierwsze dziecko po 30-tce? czemu tak późno itd... wiem ze najlepiej i najłatwiej zajść młodym dziewczynkom do 25 roku życia . Po 30 dają 35% szans. Naprawde się nie przejmuję chociaz jak widac cos w tym jest;-)

pok a ja coś czuje,że teraz się Tobie udało :-)

Clau.. doczekam się za 1,5 roku :-) taka sobie mój datę ustalił ;-)

eee tam :) mi sie takie rzeczy nie zdazaja. Moge sie o wszystko zalozyc, ze @ bedzie z poczatkiem maja :)

Pok Ja...kokietka...no cos Ty! :-D:-D
Zanim zacumowałam w tym watku to czytałam - pierwsze dziecko po 30-tce? czemu tak późno itd... wiem ze najlepiej i najłatwiej zajść młodym dziewczynkom do 25 roku życia . Po 30 dają 35% szans. Naprawde się nie przejmuję chociaz jak widac cos w tym jest;-)

a stanowcza wiekszosc moich kolezanek rodzi po 30. Z czego 4 sa starsze od Ciebie :D

Iwasek, nastawiaj się nadal tak negatywnie, a Ci coś zrobię. Moja mama mnie urodziła jak miała 37 lat i co? jestem na świecie i dobrze się mam. Co prawda nie jako pierwsza, bo trzecia, ale po takiej przerwie, jaka jest między nami, to prawie jak pierwsze dziecko, więc nie marudź :)

I to mnie właśnie podnosi na duchu Pok..nie ja pierwsza i nie ostatnia która bedzie miała maluszka nie będąc sexy dwudziestką :-D

hihi Sil CMok!!!!
Juz widziałam jak mnie przekładasz przez kolano i dajesz klapsa! ;-)

Kobietki ja naprawdę nie rwę włosów z głowy z tego powodu tylko stwierdzam że znam realia;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry