reklama
No to teraz się zaczęłam stresować;p Zobaczymy Jak na razie się nie jaram bo poźniej będzie bubaPoinformuje Was jutro albo w niedziele co tam wyszlo;-)
jesli chodzi o wykrywanie bhcg testy owu sa mneij czule niz testy ciazowe, wiec spokojnie mozesz sikacza robic i wyjasni co sie dzieje. nie czekaj do niedzieli
S
Silmiriel
Gość
Tylko z tego co ja wiem, druga owulacja nie występuje tak późno, zazwyczaj jak już to do 24 godzin po pierwszej, więc... Gocha... mnie się wydaje, że siknij
Robiłam testy od 12 dc do chyba 20 potem stwierdziłam że jak już nie ma 2 kreski to nie robie a dzisiaj tak strasznie bolały mnie jajniki i miałam jakieś zaroty głowy to stwierdziłam że zrobie. Nie miałam w domu ciążowego to wzięłam owu. I mnie to tak zastanowiło czemu znów są 2 kreski..
magenta :)
Fanka BB :)
gocha ja tez radze ci sikac a noz moze sie udalo i bedzie szok
S
Silmiriel
Gość
Jak miałam zawroty głowy i było mi słabo to mi potem wyszło, że to mogło być zagnieżdżenie 
tak was podczytuje i az mi z wrażenia kanapka z buzi wypadła :-)
:-):-):-)
reklama
Hera mnie znowu szczęka opadła aż na podłogę :-)!!
gochaa 3mam mocno && żeby to była fasola !!!!!!!!!!!!
Jak tak dalej nam pójdzie to w tempie ekspresowym zostaniemy mamuśkami :-) mam nadzieje !! że nie zostane tu sama!! niezafasolkowana..
gochaa 3mam mocno && żeby to była fasola !!!!!!!!!!!!
Jak tak dalej nam pójdzie to w tempie ekspresowym zostaniemy mamuśkami :-) mam nadzieje !! że nie zostane tu sama!! niezafasolkowana..
Podziel się: