reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
gocha trzymam kciuki ;-) a mnie dziś moje narządy rodne pobolewają, miałam hiper-mega-duża ochotę ale się powstrzymałam :-D szklanka wody nadal w ruchu ;-)

Ale ja bym chciała wiedzieć kiedy mam te owulki i inne duperele :-( ale od przyszłego cyklu zaczynam mierzyć temp. zobaczymy co to będzie :-)

ha, ale tu sobie grupy wsparcia dziś urządziłyście ;)

Magd.a a Ty do kiedy masz zamiar faceta na dystans trzymać? na zawsze? ;)
mnie w tym miesiącu brakuje przytulanek, aż mi się śnią po nocach (na szczęście z moim M. w roli głównej) ale już w niedzielę przyleci więc Go nie wypuszczę :-D
hmm, jeżeli mogę mieć jakieś życzenie to poproszę o drugą owulację w poniedziałek :-D

Hej laseczki! Sie dzis napracowalam, salatki,koreczki, pierolki, maz imprezke w pracy robi i ja oczywiscie catering. I siedze sobie teraz sama w domku. Gocha.. Ja tez po owu zrobilam test owu i wyszedl pozytyw! a pozniej II krechy na tescie ciazowym. Fakt byla chwila zwatpienia, bo po tym jednym pozytywnym owu kilka dni pozniej juz negatyw, wiec na dwoje babka wrozyla i nie mozna sie tym sugerowac.
Ale zatestowac bys mogla jakos na dniach! &&&&&&&&&&&

Odpukac dopisuje zdrowko! Dzis poczulam cos dziwnego, nie wiem czy to ze zmeczenia czy co, ale wyszlam z auta i czulam takie parcie na dole brzucha i takie jakby bulgotki, hmm jakby sie miecho mi przesunelo, myslalam ze to cos zlego, ale przeszlo. Moze to juz dzidzia delikatnie daje o siebie znac.. Fajnie by bylo!
A tak to luz, fajnie sie siedzi w domku, choc brakuje mi ludzi.. Dobrze ze mam mase wirtualnych przyjaciolek!

oj z z kad ja znam to uczucie samotnosci hihi ale naszczescie jestescie wy:-) super big ze zdrowko dopisuje :-) oby tak dalej:tak: a moze dzidzia przypomniala juz o sobie i mamusi daje tam sygnalki ze mam odpoczywaj sobie albo na zapachy salatkowe reagowala i kopniakiem mowila mama ja juz chce pyszna saltake

reklama
Gocha trzymam kciuki za II krechy :-)
magneta ja przy 9-10 cyklu też dostawałam na głowę, a teraz to już się tak przyzwyczaiłam, że ciągle nic, że jak się kiedyś w końcu uda to chyba z szoku nie wyjdę :-) Nie powiem żebym o tym nie myślała, ale generalnie już przeszłam nad tym do porządku dziennego. Ja już nawet przestałam liczyć ile cykli się staram ;-)

Do góry