reklama
dagne
Fanka BB :)
Kurczę, a jak mam złe przeczucia... zaczął mnie boleć brzuch... chyba dostanę @. Łeeeee ;/
Witam także nową staraczkę
Witam także nową staraczkę
lillydelux
Witam dziewczyny
wczoraj wieczorem byłam u pana doktora i w końcu widziałam nasze maleństwo w całej okazałości dzidziuś ma 2,4 cm, serduszko pięknie bije i tak fajnie już się rusza
jak tak machał rączką, to miałam wrażenie, że mi macha i mówi mamo to ja! już nic się nie martw bo u mnie wszystko ok!
także jestem prze szczęśliwa i duuuuużo spokojniejsza
co do listy, to ja zaszłam w lutym
wczoraj wieczorem byłam u pana doktora i w końcu widziałam nasze maleństwo w całej okazałości dzidziuś ma 2,4 cm, serduszko pięknie bije i tak fajnie już się rusza
jak tak machał rączką, to miałam wrażenie, że mi macha i mówi mamo to ja! już nic się nie martw bo u mnie wszystko ok!
także jestem prze szczęśliwa i duuuuużo spokojniejsza
co do listy, to ja zaszłam w lutym
rastafarianka
25 latek ;)
wooooooow LILLY ale Ci za zdroszcze! gratuluje :*
lillydelux
aaa dziękuję mi cały czas banan z gęby nie schodzi bo strasznie się martwiłam, że coś będzie nie tak... a teraz ciągle podchodzę do zdjęcia z usg i się wpatruję jak zahipnotyzowana
reklama
Witam
Jestem tu pierwszy raz może mi pomożecie ostatnią tabletkę anty brałam 20. marca a 23 powinnam dostać okres ale o dziwo się spóźnił i dostałam w sobotę 26.03.2011 a do tego czasu z mężem myśleliśmy ze jestem w ciąży no ale gdy dostałam w sobotę mąż się zmartwił i powiedział ze on by chciał być tata, wiec więcej tabletek nie brałam po okresie zaczęliśmy działać , 7 .kwietnia byłam u ginekologa lekarka zbadała powiedziała ze wszystko ok wzięła wymaz wyniki dopiero w piątek 15.04 choc mnie podrażniła i plamiłam ale przeszło a w sobotę wedle kalkulatora owulacji miałam chyba owulacje wiec znowu działania ale potem zaczęłam plamic i tak plamię nadal czy to wcześniejsza miesiączka czy po owulacji nadal plamienia czy może zagnieżdżanie? jak myślicie bo bardzo chce fasolkę ale na test za wcześnie wiec muszę czekać... A ja strasznie niecierpliwa jestem z góry dziękuję a pomoc
po odstawieniu tabletek lepiej sie nie napalac. organizm przechodzi hormonalna burze i potrzebuje ok. 3 miesiecy (a bardziej 3 cykli), zeby na nowo stworzyc swoja wlasna gospodarke hormonalna.
plamienie owulacyjne i plamienie "zagniezdzeniowe" trwa z reguly maks 2, no moze w skrajnych przypadkach 3 dni, a Ty z tego co rozumiem plamisz tak od weekendu.
Jak bedziesz tak plamic do konca tygodnia, to najlepiej skonsultuj z lekarzem w przyszlym tygodniu. Bardzo mozliwe, ze po odstawieniu tabletek masz za niski progesteron (z reguly wlasnie za niski poziom tego hormonu odpowiada za plamienia w II fazie cyklu). A moze to byc tez zupelnie co innego.
Po tabletkach to kij wie.
Długo je bralas?
jestem patrze na tv bo maż na meczu z teściem do góry siedzi przed telewizorem
zapomniałam dodać ze pytam dlatego o te plamienia bo gdy robiłam przerwy w tabletkach to nic nie było takiego...
a jak czesto robilas przerwy - co ile miesiecy i na jak dlugo? Najnowsza szkola mowi, ze nie powinno sie robic przerw, funduje sie w ten sposob przysadce i generalnie całemu org niezła jazde bez trzymanki - masz hormony, nie masz, masz, sam se zrob, nie juz Ci daje - kazdy by zwariował!
Lilly - gratulacje raz jeszcze super, ze wszystko ok!
Iwasek - to mnie do listy prosze dopisac z niechlubnym 21. cyklem.
Podziel się: