reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

anna_ jakby się dało to dopisz i mnie do listy testujących :happy2: sądny dzień to 21.11. swoją drogą nie ręczę za siebie - ale może jak zrobię 20.11 to nic się nie stanie.... ;-) ale załóżmy 21.11. :happy2:

Proszę bardzo :-) nie ma co testować za wcześnie... więc życzę cierpliwości. A te testy 7 dni po to tylko chwyt marketingowy.

Nie wiem za bardzo gdzie sie teraz wybrać do lekarza, ten był fajny bo 100m od mojego mieszkanka, a ja troche leń jestem i nie chce mi się za bardzo jeździć po mieście.
Wiecie co, ja mam trochę za dużo wolnego czasu, bo za dużo myślę o tym jak bardzo pragnę dziecka... mam nadzieję, że juz niedługo zacznę pracę na cały etat :-) ale ja głupia jestem hehe bo bym chciała więcej pracować...

reklama
amalfi ja jestem teraz w 19 dc. więc już trochę chyba za późno.. jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to u gina będę w 9 dc. więc jak mi zrobi usg to chyba oceni jak rośnie pęcherzyk w nowym cyklu i czy ewentualnie nie ma przykrych pozostałości po tym cyklu co jest teraz. No chyba, że wcześniej wyjdą 2 kreseczki to plan A zamieni się w plan B:cool2:
ela_86 ja sceptycznie podchodzę do takich ofert testów, mimo iż sama po sobie wiem jak ciężko jest nie zrobić szybciej testu. Zawsze można próbować, ale jeśli wyjdzie 1 kreska to później robi się i tak kolejne, bo "może jednak" :-)

k-rolcia to trzymam kciuki za plan B!!! Bardziej mi sie podoba, bo to i dla mnie jakas nadzieja przeciez

no to chyba się Was posłucham.... w takim razie uzbrajam się w cierpliwość i doczekam do tego 21.... wielkie odliczanie :)
anna_ dzięki za dopiskę :)

a co myślicie o tym winie...? czy to temat świadomie przemilczany....? a ja jestem głupią panienką która chyba nie wie co mówi.... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ela_86 co do wina to nie wiem czy można, ale do 14-15 dc. sama nie odmawiam sobie wina czerwonego bo ponoć dobrze robi na endometrium ;P jak masz taką okazję to korzystaj lecz pamiętaj by nie "przeholować":-D

nie, nie mam zamiaru się upić usmiech_na.GIF ale lampka czerwonego na odstresowanie dobrze by mi zrobiła.... ale mam już kręćka, wiadomo, żeby niczego w razie czego nie "popsuć"....

heh... :) no i przy okazji tego wina mam zamiar trochę pomolestować męża :) bo może u mnie w środku potrzeba wsparcia ;)
mam nadzieję, że kiedyś (oby szybko) będziemy się uśmiechać na myśl o tych "maniakach" patrząc na nasze słodkie maleństwo/stwa :D

reklama
hej dziewczynki...
byłam dziś u gin na cyto ... i głupio mi było jakoś tak zapytać bo pani miała zły humor...
czy gin może "wymacać" jajeczkowanie?
bo powiedziała mi, że jestem w trakcie... ja się cieszę, ale temp mi nie podskoczyła jeszcze dzisiaj ...
i jeszcze jedna spr...
jak odróżnić śluz płodny od spermy?

Do góry