reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

anna_ jakby się dało to dopisz i mnie do listy testujących :happy2: sądny dzień to 21.11. swoją drogą nie ręczę za siebie - ale może jak zrobię 20.11 to nic się nie stanie.... ;-) ale załóżmy 21.11. :happy2:

Proszę bardzo :-) nie ma co testować za wcześnie... więc życzę cierpliwości. A te testy 7 dni po to tylko chwyt marketingowy.

Nie wiem za bardzo gdzie sie teraz wybrać do lekarza, ten był fajny bo 100m od mojego mieszkanka, a ja troche leń jestem i nie chce mi się za bardzo jeździć po mieście.
Wiecie co, ja mam trochę za dużo wolnego czasu, bo za dużo myślę o tym jak bardzo pragnę dziecka... mam nadzieję, że juz niedługo zacznę pracę na cały etat :-) ale ja głupia jestem hehe bo bym chciała więcej pracować...

reklama
amalfi ja jestem teraz w 19 dc. więc już trochę chyba za późno.. jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to u gina będę w 9 dc. więc jak mi zrobi usg to chyba oceni jak rośnie pęcherzyk w nowym cyklu i czy ewentualnie nie ma przykrych pozostałości po tym cyklu co jest teraz. No chyba, że wcześniej wyjdą 2 kreseczki to plan A zamieni się w plan B:cool2:
ela_86 ja sceptycznie podchodzę do takich ofert testów, mimo iż sama po sobie wiem jak ciężko jest nie zrobić szybciej testu. Zawsze można próbować, ale jeśli wyjdzie 1 kreska to później robi się i tak kolejne, bo "może jednak" :-)

k-rolcia to trzymam kciuki za plan B!!! Bardziej mi sie podoba, bo to i dla mnie jakas nadzieja przeciez

no to chyba się Was posłucham.... w takim razie uzbrajam się w cierpliwość i doczekam do tego 21.... wielkie odliczanie :)
anna_ dzięki za dopiskę :)

a co myślicie o tym winie...? czy to temat świadomie przemilczany....? a ja jestem głupią panienką która chyba nie wie co mówi.... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ela_86 co do wina to nie wiem czy można, ale do 14-15 dc. sama nie odmawiam sobie wina czerwonego bo ponoć dobrze robi na endometrium ;P jak masz taką okazję to korzystaj lecz pamiętaj by nie "przeholować":-D

nie, nie mam zamiaru się upić usmiech_na.GIF ale lampka czerwonego na odstresowanie dobrze by mi zrobiła.... ale mam już kręćka, wiadomo, żeby niczego w razie czego nie "popsuć"....

heh... :) no i przy okazji tego wina mam zamiar trochę pomolestować męża :) bo może u mnie w środku potrzeba wsparcia ;)
mam nadzieję, że kiedyś (oby szybko) będziemy się uśmiechać na myśl o tych "maniakach" patrząc na nasze słodkie maleństwo/stwa :D

reklama
hej dziewczynki...
byłam dziś u gin na cyto ... i głupio mi było jakoś tak zapytać bo pani miała zły humor...
czy gin może "wymacać" jajeczkowanie?
bo powiedziała mi, że jestem w trakcie... ja się cieszę, ale temp mi nie podskoczyła jeszcze dzisiaj ...
i jeszcze jedna spr...
jak odróżnić śluz płodny od spermy?

Do góry