reklama
lilou83
Fanka BB :)
ata zmień myślenie,po prostu musisz sobie poczekaj w kolejce na swoją kolei- każda ma swój czas,wcześniej czy później.gdybym wiedziala ze to takie trudne to juz dawno bym zaczela dzialac...((
3miechy to pikuś wiec nie masz czym się dołować,inne starają się już rok czy 2 lata i co mają powiedzieć? dla wszystkich jest to trudne czy to pierwszy cykl czy kolejny bo rozczarowanie,smutek i żal że się nie udało jest taki sam,z malą różnicę - te długo starające zaczynają mieć presję czasu: że to zbyt długo trwa,może coś nie tak itd.
więc głowa do góry, współżyj po katolicku w głową w chmurach,a na pewno Ci się uda.
dziecka nie można zaplanować,ono samo wybiera sobie moment (dla nas najmniej odpowiedni) kiedy się zjawi
anuszka
stara-czka
ale mówiła też, że z prawego jajeczka ???A tak sobie teraz myślę, że ginka mogła jak cię badała wymacać właśnie śluz płodny i po tym stwierdziła, że jest owulacja.
ale mówiła też, że z prawego jajeczka ???
no to chyba jasnowidz :-)
lilou83
anna_ nie trzeba być ginem żeby to sprawdzićale do wyznaczania owulacji potrzebne są codzienne pomiary temp. - śluz jest jedynie obserwacją pomocniczą. Możliwe jest, że śluz płodny wystąpi, a owulacja nie... tak samo jak to, że owulacja nastąpi dopiero kilka dni po szczycie śluzu (ostatni dzień śluzu płodnego). wiec można sobie gdybać....:/A tak sobie teraz myślę, że ginka mogła jak cię badała wymacać właśnie śluz płodny i po tym stwierdziła, że jest owulacja.
ale mówiła też, że z prawego jajeczka ???
chyba z prawego jajnika?
monitoring moze chyba tylko to potwierdzić
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lilou83
ata suwaczek sobie strzeliłaś??
już myślałam,że po chińsku do nas piszesz
a ja chyba sobie kupie na mikołaja buty Crocs™ Crocband™ | Crocs.fr
nie wiem czy znacie te buty,ale wszyscy je wychwalają,że gira się w nich nie poci itd..
już myślałam,że po chińsku do nas piszesz
a ja chyba sobie kupie na mikołaja buty Crocs™ Crocband™ | Crocs.fr
nie wiem czy znacie te buty,ale wszyscy je wychwalają,że gira się w nich nie poci itd..
reklama
Podziel się: