reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Może wieczorem :) Chodź szczerze mówiąc kiepsko się czuję i nie mam ochoty... Poza tym u nas czas oczekiwania na rezultaty-jak widać na suwaczku :D

reklama
Hej dziewczynki ale się wkurzyłam. Poszłam się zapisać do ginekologa a tu najbliższa wolna wizyta 23listopada :-( a chciałam jakoś szybko ten okres wywołać i zacząć następny z hormonkami, a tak to masakra... czarna dupa ciąg dalszy...

martusia nigdy nie wiadomo kiedy jest ten czas, warto sie przytulac ciagle
anna
sprobuj do innego, powiesz jaka sprawa i Ci przepisze co potrzebujesz

mayli wielkie najszczersze gratulacje!!!! jestem tu nowa, ale czytałam wcześniejsze posty i też oczekiwałam wiadomości od Ciebie _kwadr.gif pozarażaj nas wszystkie :)) mówisz że nie ma wątku fajnego, to załóż nowy :) będziemy miały większą motywację jeszcze, żeby wskoczyć na "wyższy poziom" w sensie "zafasolkowane po raz pierwszy" :))
eh.... dziś na uczelni widziałam dziewczynę z brzuszkiem.... tak pięknie wyglądała, miała jeszcze mały, ale przepiękny.... moje testowanie za prawie 2 tygodnie.... skoro mówicie, że wcześniej niż pierwszy dzień @ nie ma co to już trudno.... jakoś będę musiała wytrzymać.... ale będzie ciężko....
dziś jeszcze trzeba będzie podziałać tak na wszelki wypadek ;)
w sumie to mam umówiony termin do gina na 30 listopada, odbieram cytologię... mógłby się ten termin przydać też na coś innego..... :))

a w ogóle to trochę o mnie.... mi instynkt macierzyński obudził się już daaawno temu... oboje z mężem z miejsca chcieliśmy mieć dziecko... ale jeszcze się wstrzymywaliśmy z różnych względów... dlatego teraz, mimo, że to jest nasz pierwszy cykl, ja czuję jakbyśmy się starali od dawna, marzę o dziecku tak na poważnie od ślubu... może dlatego dostaję od razu takiego bzika przy pierwszym cyklu....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny!!

Przepraszam, że znowu nie pisałam bo cały dzień w pracy a później z mężem chociaż chwilkę chce posiedzieć bo on pracuje na nocki.

Chciałam się Wam powiedzieć, że zrobiłam test i.... DWIE KRESKI!!!!!!!!!!!!!!ja nadal w to nie wierzę:-)

Cześć dziewczyny!!

Przepraszam, że znowu nie pisałam bo cały dzień w pracy a później z mężem chociaż chwilkę chce posiedzieć bo on pracuje na nocki.

Chciałam się Wam powiedzieć, że zrobiłam test i.... DWIE KRESKI!!!!!!!!!!!!!!ja nadal w to nie wierzę:-)

Czytam posty tak spokojnie a tu taka wiadomosc normalnie gratuluje ile po @ spodziewanej oczywiscie robiłas test normalnie gratulacje

cześć patrycjaa
napisz,że coś więcej? przeczuwałas? ile dni po terminie robiłaś teścior??
wielkie gratulacje jenyy rano mayli,teraz Ty !!!! super super

witam nowe staraczki ata i k-rolcia
napiszcie coś wiecej,czy używacie testów owul? czy jakieś prochy bierzecie?
ja oglądam właśnie anne marie wesołowską :p
ela mi instynkt się narodził dopiero po porodzie :0

Gratulacje!!!
Widzę w listopadzie prawdziwa epidemia ciążowa-oby i ja się załapała!!! :)
martusia nie boj żaby - załapiesz się w końcu ..:) trzeba w to wierzyć i być nastawionym pozytywnie,jak nie listopad,to może grudzień?

anna_ moze faktycznie poszukaj innego?bo spotkanie strasznie daleko

zimno się robi to ludziska się częściej tulą :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
patrycjaa super!! gratulacje!! :-)
faktycznie ten listopad jakiś taki "łatwy", bo daje :tak: ciąże :-)
oby jak najdłużej i jak najwięcej!!!
ale fajnie :-)
to jak już dwie to zakładajcie nowy wątek dziewczyny :-) a my będziemy podczytywać z nadzieją, że szybko do Was dołączymy :-)

reklama
Do góry