reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Moj brzdac tez nic nie mowi hehehehehe

A ja dalej na @ czekam... dzisiaj juz sie 9 dni spoznia...

Nie pamietam ktora z Was to pisala ale ktos mial owulacje tylko raz w roku czy jakos tak. Mam pytanie skad sie dowiedzialas ze ta owulacja tak wystepuhe? Od lekarza czy samemu to mozna okreslic?

reklama
U mnie to raczej córka coraz częściej widziała rodzeństwa wkoło siebie. Ma dwie kuzynki mniej więcej w swoim wieku, które mają już po braciszku i chyba od tego się zaczęło. Ja mam 28 dzień cyklu. Dalej nic z tego nie będzie. Plamienie i skórze brzucha. Także niech się szybko zacznie i skończy żeby próbować jeszcze raz. Zastanawiam się czy blokada psychiczną dużo nie zakłóca. Przynajmniej u mnie. Ale nie potrafię odciąć się od tematu. A wy?

Ja dopiero 1wszy cykl a caly czas mysle, codzien parenascie razy. A u mnie ta bariera wystepuje, w pierwszej ciazy dopiero jak stwierdzilam eeeee ja chyba nie moge miec dzieci i przestalam myslec o tym to sie udalo.
(9tym cyklu)
Pochwale sie ze wczoraj moja siostra urodzila pierwsze dziecie :) chlopiec 3950 :)

Mialam miec @ 13tego. Testowalam 17 tego i negatywmy, jest 24 i postanowilam isc do gin. Dzisiaj nie moglam sie dodzwonic jutro sie umowie na wizyte. A u Was? Ciekawa jestem czy dziewczyny milczace poprostu czekaja i nic sie nie dzieje czy sie juz doczekaly i zapomnialy sie pochwalic :)

Tak moj pierwszy cykl. Mam juz na swoim koncie takie dluuugie spoznienia. Zrobie drugi test jak do 27 nie dostane :) a do gina to pewnie mnie za ok 2 tyg zapisza. Nie nakrecam sie bo jestem prawie pewna ze to spozniona @.

Cześć dziewczyny! Witam nowe staraczki. Ja się nie odzywam bo kończę 3ci miesiąc z castagnus i nadal nic...prawie 6 miesięcy starań i troche odpuściłam. Testuje w sobotę, nadziei nie mam. Dziwnie sie czuję ze z pierwszym tak od razu się udało a teraz nie wychodzi. Teraz mam obawy ze po tej cesarce cos jest nie tak...sama nie wiem co myslec.

reklama
Witaj Malinka:) Mi też Castagnus póki co nie pomógł, chociaż ostatnio gin mi go oficjalnie zalecił. Badałaś już prolaktynę? Bo pamiętam, że miałaś podobne objawy do moich.

Do góry