reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Czesc dziewczymy mam juz niespelna 3 letniego synka i teraz trzeci miesiac staramy sie o 2 dziecko. Cykle mam tak co 28-30 dni. Kilka dni temu moj podczas przytulania odkryl ze mam mleczna wydzieline z sutka wczesniej jej nie bylo. Zapisalam sie do lekarza i ide za tydzien naczytalam sie oczywiscie na google ze to prolaktyna za wysoka a co za tym idzie w tym miesiacu raczej marne szanse na 2 kreski . @ mam dostac ok sobotu. Zrobilam oczywisxie 4 dni temu test i jedna kreska. Wiem ze szanse znikome ale mam ochote codziennie sikac na patyczek. Boje sie tego @ znowu bedzie zalamka.

Witaj Claudia :) Mam ten sam problem. Od jesieni biorę Bromergon. Wyniki szybko wróciły do normy.

Ester jesli dobrze widze dalej nie jestes w ciazy mimo unormowanych wynikow wiec widze czeka mnie dlugie staranie. Z synem to byl cel za pierwszym razem nie spodziewalam sie ze teraz bedzie problem. Wszystkie moje odczucia w podbrzuszu wskazuja ze za chwile bedzie @ :(

Moje dziecko nie zna litosci dlaczego on wstaje przed 7 rano kiedy moze spac. Juz nie moge sie doczekac az bedzie chodzil do przedsKola tam wyszaleje sie z dziecmi i bedzie mam nadzieje spokojniejszy w domu. Powstrzymalam sie od nasikania z rana na patyczek :-) ale mialam ochote zaczekam do tej soboty. Wiem ze szanse sa znikome ale tli sie iskierka nadziei i boje sie ja zabic testem z rana.

Ja juz 3 zrobilam w tym miesiacu wiedzac ze za wczesnie ale to ze slodyczami po prostu glowa zmusila mnie zeby zrobic ale teraz jak zobaczylam ta wydzieline i poczytalam o tym to moje nadzieje sa na granicy zera wiec moja kolejna jedna kreaka juz nie bedzie ze za wczesnie wiec zaczekam.

reklama
Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilm test mimo ze to dopiero 25 dzien cyklu a ja mam 30 dniowe i nie jestem pewna bo ten test jest inny niz poprzednie ktore robilam i wyszedl mi cien cienia cienia i nie wiem czy to moze jak za bardzo sie wpatruje to przebija jakis znacznik bo to jest tak delikatne ze ledwo widac i boje sie uwierzyc ze moze to prawda. Kurde moglam nie robic bo oszaleje do soboty.

Do góry