reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Czesc dziewczymy mam juz niespelna 3 letniego synka i teraz trzeci miesiac staramy sie o 2 dziecko. Cykle mam tak co 28-30 dni. Kilka dni temu moj podczas przytulania odkryl ze mam mleczna wydzieline z sutka wczesniej jej nie bylo. Zapisalam sie do lekarza i ide za tydzien naczytalam sie oczywiscie na google ze to prolaktyna za wysoka a co za tym idzie w tym miesiacu raczej marne szanse na 2 kreski . @ mam dostac ok sobotu. Zrobilam oczywisxie 4 dni temu test i jedna kreska. Wiem ze szanse znikome ale mam ochote codziennie sikac na patyczek. Boje sie tego @ znowu bedzie zalamka.

Witaj Claudia :) Mam ten sam problem. Od jesieni biorę Bromergon. Wyniki szybko wróciły do normy.

Ester jesli dobrze widze dalej nie jestes w ciazy mimo unormowanych wynikow wiec widze czeka mnie dlugie staranie. Z synem to byl cel za pierwszym razem nie spodziewalam sie ze teraz bedzie problem. Wszystkie moje odczucia w podbrzuszu wskazuja ze za chwile bedzie @ :(

Moje dziecko nie zna litosci dlaczego on wstaje przed 7 rano kiedy moze spac. Juz nie moge sie doczekac az bedzie chodzil do przedsKola tam wyszaleje sie z dziecmi i bedzie mam nadzieje spokojniejszy w domu. Powstrzymalam sie od nasikania z rana na patyczek :-) ale mialam ochote zaczekam do tej soboty. Wiem ze szanse sa znikome ale tli sie iskierka nadziei i boje sie ja zabic testem z rana.

Ja juz 3 zrobilam w tym miesiacu wiedzac ze za wczesnie ale to ze slodyczami po prostu glowa zmusila mnie zeby zrobic ale teraz jak zobaczylam ta wydzieline i poczytalam o tym to moje nadzieje sa na granicy zera wiec moja kolejna jedna kreaka juz nie bedzie ze za wczesnie wiec zaczekam.

reklama
Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilm test mimo ze to dopiero 25 dzien cyklu a ja mam 30 dniowe i nie jestem pewna bo ten test jest inny niz poprzednie ktore robilam i wyszedl mi cien cienia cienia i nie wiem czy to moze jak za bardzo sie wpatruje to przebija jakis znacznik bo to jest tak delikatne ze ledwo widac i boje sie uwierzyc ze moze to prawda. Kurde moglam nie robic bo oszaleje do soboty.

Do góry