reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Moje dziecko nie zna litosci dlaczego on wstaje przed 7 rano kiedy moze spac. Juz nie moge sie doczekac az bedzie chodzil do przedsKola tam wyszaleje sie z dziecmi i bedzie mam nadzieje spokojniejszy w domu. .

Claudia, mój syn od zawsze był rannym ptaszkiem i niestety przedszkole nic w tym temacie nie zmieniło :baffled::confused2::confused2:

reklama
malinka41 - ja też własnie się obawiam, ze problemy mogą mieć coś wspólnego z cesarką. Też jestem po niej i głupia naczytałam się informacji nt. niepłodności wtórnej. Dochodzi jeszcze do tego przypadek znajomej, która starała się o drugie dziecko i w końcu przy badaniach wyszło, że jej jajowody zrosły się po szyciu brzucha. Dopiero po tym jak jej to "naprawili" zaszła w ciąże.

Claudia31 - moja córcia wstawała też w granicach tej godziny jak była mniejsza. Potem zaczął się żłobek, przedszkole i w weekendy jeśli nic ją nie obudzi to śpi do 9 :) sporadycznie zdarza jej sie przyjść o 7:30 -8 i zapytać "kiedy wstajemy?" Ogólnie nie ma zasady na dziecko :) znajomych syn wstaje od zawsze o 5 rano :] (dodam, że chodzi do przedszkola) także zawsze może być gorzej :p

Hej zapraszamy do watku :)

Claudia cien cienia cienia daje nadzieje trzymam kciuki. :)

Ta cesara tez mnie straszy. Czy wszyatko po niej jest normalnie.

dzięki dziewczyny! wiecie co, wycztałam ze 3 mies bierze sie castagnus czyli testuje w sobote, jak bedzie negatywny to robie badania krwi, tsh (10 lat temu mialam niedoczynnosc tarczycy) prolaktyne i inne. Miałam cesarke na własne życzenie i drugą ( jeśli w koncu sie uda) tez chce cesarke, nie wyobrażam sobie porodu silami natury. Claudia cień cienia to jak się za wcześnie test robi, za 2 dni będzie już wyraźna =) Gratulacje!

Pogratulujesz jak serio bedzie druga bo teraz jak o tym mysle to to bylo tak slabe ze raczej niemozliwe ale jest wczesnie bo dopiero 25 dzien na 30 cyklu a test byl o czulosci 25 zobaczymy jak uda mi sie wyjsc do szpitala to zfobie bete ale to zalezy jak tam moje dziecko sie pozbiera rano a jak nie to w piatek robie jeszcze raz ale czulszy bo w szafce mam o czulosci 10. Co do cesarki to ja jestem po mialam ablacje i krwotok wewnetrzny mlody urodzil sie na poczatku 34 tygodnia silny zdrowy malec . teraz dopiero albo juz 3 cykl sie staramy zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Pogratulujesz jak serio bedzie druga bo teraz jak o tym mysle to to bylo tak slabe ze raczej niemozliwe ale jest wczesnie bo dopiero 25 dzien na 30 cyklu a test byl o czulosci 25 zobaczymy jak uda mi sie wyjsc do szpitala to zfobie bete ale to zalezy jak tam moje dziecko sie pozbiera rano a jak nie to w piatek robie jeszcze raz ale czulszy bo w szafce mam o czulosci 10. Co do cesarki to ja jestem po mialam ablacje i krwotok wewnetrzny mlody urodzil sie na poczatku 34 tygodnia silny zdrowy malec . teraz dopiero albo juz 3 cykl sie staramy zobaczymy co z tego wyjdzie
cień,cienia jest nadzieja jak Ci się uda zrobic betę to będziesz miala pewnosć a jak nie to spokojnie w piątek powinien test domowy wyjść,trzymam kciuki:-)

Do góry