reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Hej dziewczyny:-)
ja ostatnio świata nie ogarniam i tak jakoś nie mam czasu nawet na forum. A i dziś przyszła @ tak przed terminem że aż uwierzyć nie mogłam:wściekła/y: no trudno zaczynamy nowy cykl po.
Mili powodzenia w nocnikowaniu:-) my też sobie nocnikujemy i nawet zawsze coś nam tam wpada.
Yesenia masz racje ja też bym chciała dziewczynkę ale generalnie pragnę dziecka:-)

reklama
Dziewczyny juz nie moge sie doczekac do startu moich staranek jeszcze tylko 3 tyg. Bylam dzis na zakupach mialam kupic sobie sweterek ale oczywiscie nic nie kupilam.. ale za to dla malej kupilam super kieckie :D strasznie ciaglo mnie w dzial z ubrankami new baby eh..poszlam poogladac wszystko takie piekne..nic tylko dzieci rodzic :)

A ja w temacie przedszkola bo moj syn pierwszy raz nie plakal przy odprowadzaniu go rano takze maly sukces :-)

Yesenia ja tez bym chciala coreczke bo synka juz mam, za to moj maz woli zdecydowanie kolejnego syna :-D

Witam!! Dziewczynki życzę Wam miłego i słonecznego dnia!!! :-)
Ja zaraz mykam do pracy a potem sprzątanie .. od wtorku biorę Luteinę i okropnie bolą mnie piersi to jako skutek uboczny, fatalnie się czuję ale dam radę :-) ostatnia tabletka w czwartek

Wpadam zyczyc slonecznego dnia bo u mnie sie niestety na to nie zapowiada.

Mili haha to u nas az tak zle nie bylo ale widac ze w koncu mu sie podoba i ze jest zadowolony ze tam chodzi. Witaminy chyba zaczne brac jak pojawi sie @ bo koncze inne a w sam raz zjem je i moge zaczac cos nowego;)

Yesenia wspolczuje zlego samopoczucia.

Po za tym powiem wam ze jakos tak nie wiem czy to dobrze czy zle ale kompletnie nie nastawiam sie na ciaze, tzn jakos nie wierze ze sie uda poki te cykle jakies takie nieregularne i po prostu dziwne.
No to sobie ponarzekalam :-D

Hej hej
Mili - nigdy nie robiłam testów owulacyjnych, może faktycznie trzeba by nabyć.
Smile- mój Filip trzeci rok chodzi do przedszkola i nadal płacze (chociaż ciiiii od tygodnia płaczu nie było :) )
Tuśka - trzymam kciuki za następny cykl. :tak:
Yesenia - mnie od duphastonu też bardzo piersi bolały.
Ja nie wiem czy to złośliwość natury czy co, ciągle na fb jakaś laska chwali się ciążą, w serialach ciąże, albo malutkie dzieci :wściekła/y: a mnie depresja dopada. Dziecko mi marudzi że chce brata, ciągle mi pokazuje jakieś rodzeństwa np: "o patrz mama tam jedzie pan i ma dwóch synków, a ty masz jednego.... Mamo ja chce brata." Oszaleje.

reklama
Do góry