reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Witam! Dziś powitałam dzień z bólem owulacyjnym, właśnie łyknęłam tabletkę . Wczoraj u gina: w prawym jajniku dalej cicho , w lewym piękny pęcherzyk 24mm , który dziś czuję że pęka :-) Jeśli w tym cyklu się nie uda to gin chce przez 3 miesiące ustawić mnie na Inofolic, a jeśli i to nie da rady to badanie drożności. Jeszcze tak ten lewy jajnik z którego mam co miesiąc owulacje jest blisko macicy a to też nie dobrze , a moja jest w tyłozgięciu . Na razie walczę w tym miesiącu , jak się nie uda to będę myślała co dalej...
Miłego i słonecznego dnia

yesenia super wieści:-) trzymam kciuki by tym razem wszystko się udało:-) jestem ostatnio mało aktywna ale niestety u mnie wirus opanował całą rodzinkę i tak walczymy razem z grypą jelitową. My tam damy sobie radę ale mały ma biegunkę biedaczek. Jednak szczepy ze żłobka są mega silne.

Cześć dziewczyny. U mnie właśnie poszła sobie @. Już chyba straciłam nadzieję na 2 dziecko.
Yesenia - trzymam kciuki :)
Tuśka - zdrówka dla rodzinki. My walczymy z katarem od 2 tygodni a dzisiaj rano jakiś paskudny kaszel się pojawił u synka.
Mili - wyrazy współczucia dla siostry.
Ja właśnie walczę z zapaleniem pęcherza. Boli jak jasna cholera, a do tego boli mnie podbrzusze jak na @ z tym że ona właśnie się skończyła. Chyba deprecha mnei dopada.

CZEŚĆ dziewczyny
Mogę do was dołączyć?
Mamy jedną córeczkę która w listopadzie skończy 3 latka i chcemy starać się o drugie dziecko od następnego miesiąca :)
Pozdrawiam

Patka zapraszamy :-)
Monika nie zazdroszczę zapalenia pęcherza raz przez to przechodziłam a ból pamiętam do dziś:no: ps staramy się staramy a nie poddajemy!!!:tak: Zdrówka dla synusia!
Mili co tam u Ciebie?
Smile?
Yesenia?

Patka witaj.Milo Cie poznac.

Mili cholera z tymi facetami czasem by wziela...oni to nigdy nie wiedza kiedy jak juz trzeba to sie klocic.Zawsze dobieraja sobie najmniej odpowiedni moment.Trzymam kciuki zeby szybko przeprosil z efektem tych przeprosin za 9 miesiecy oczywiscie ;)

Yesenia kochana co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej.
Patka - witaj :tak:
Tuśka - dobrze, że starania są przyjemne bo bym sobie darowała :-D
Oj z tymi mężami to już tak jest, mój jakoś podświadomie czuje kiedy podejrzewam u siebie dni płodne (bo moge tylko podejrzewać) i zawsze wtedy usypia pierwszy. :-(
Mili - godzenie się jest fajne. Trzymam kciuki za efekty godzenia ;-)
Wczoraj myślałam ze już do szpitala pojadę. Tak mnie bolało z prawej strony na dole w okolicy jajnika, że myślałam że wyrostek mnie dopadł, ale ze strachu przed szpitalem mi przeszło :-D

Do góry