reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Tuśka ja tez mam bardzo slaba glowe:-) ale dobrze czasem sie napic zrelaksowac i zapomniec na chwile. Powodzenia w starankach, kciuki zacisniete.

Yesenia ja sie za bardzo nie znam ale zeby az reka spuchla...moze z lekarzem to omow.

Agasajko Witam. Ja z witaminkami i testami ovu zaczynam jak przyjdzie @.

Kupilam test...jutro rano testuje jesli @ nie przyjdzie ale dalej slabo wierze ze moglo sie udac.

reklama
Yesenia mysle, ze powinnas skonsultowac sie z lekrzam.
Tuska powodzenia w staraniach!
Smile koniecznie daj nam jutro rano znac :)
Witamy Cie Agus :) ja biore witaminki dla kobiet starajacych sie I dziecko a mojemu M codziennie rano daje magnez z cynkiem, a ze on jest mega antytabletkowy to daje mu je w tych tabletkach musujacych do picia.
U mnie nic nowego niedawno wrocilam z pracy I zaraz wybieram sie na zakupy:) milego wieczoru :)

Smile czekamy na dwie kreseczki , Yesenia oczywiście u Ciebie także:-D

Aga witaj :-)

Co do witamin ja biorę omega3 , i vita miner dla kobiet w ciąży i karmiących o ile oczywiście nie zapomnę ich brać :-D

Agasajko witaj !!! Życzę Ci powodzenia w staraniach :-)

Ja miałam jutro zrobić test ale odpuszczam . Dziś temperatura spadła więc straciłam trochę nadzieję. Jeśli wcześniej nie przyjdzie @ to we wtorek testuję . Powiem szczerze że raczej czekam na @ albo na cud.... Jeśli nie ma @ jest nadzieja!! Miłego dnia

Pozdrowienia z pracy!!

Agasajko bardzo bym chciała żeby październik był też moim miesiącem, ale jeśli mam te zrosty to żaden miesiąc nie będzie moim dopóki nie zrobię badania :-(
Z mężem też kiepsko mi się układa, prawie nie rozmawiamy ze sobą , boli mnie to , ze unika poważnych rozmów, nie odzywa się i ucina rozmowę. W tej chwili muszę zabrać się też za siebie , przytyłam mocno po tych lekach :zawstydzona/y: W nic się nie mieszczę, masakra...

Dzięki dziewczyny:-) ja też uważam że październik jest nasz :tak:
Yesenia odpuść trochę mężowi bo może czuje tę presje i nie bardzo wie jak z Tobą rozmawiać. A wagą się nie przejmuj , ja jak starałam się o Mikiego to z nerwów zajadałam i przytyłam 10 kg. Za to po ciąży zgubiłam 13 i się nawet polepszyło :tak:

reklama
Witajcie Dziewczyny. Pisałam do Was rano, ale post sie nie dodał. Chciałam do Was nieśmiało dołączyć :zawstydzona/y: Mam 24 lata i wspaniałą 3-letnią córeczkę. Będziemy się starać o rodzeństwo dla niej. Plan był od tego cyklu, aktualnie mam miesiączkę. Jednak przełożyli mi wizyte u lekarza z przyszłego piątku na 24 października i chyba będziemy musieli sie wstrzymać ze staraniami :-( Mam zespół cieśni nadgarstka i nie wiem co pokarze badanie. Z czasem u mnie krucho, ale postaram się zaglądać jak najczęściej. Pozdrawiam i trzymam za wszystkie staraczki kciuki :-)

Do góry