reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam zza kubka kawki. Jeju jak mi sie dzis wstac nie chciala ale musze jakis obiad ogarnac I na 10 do pracy.
Monis u mnie typowy jesienny poranek ale na szczescie jeszcze pora typowo deszczowa sie nie zaczela.
Za dwa tyg o tej porze bede pic kawke z moja mamusia :) a dzis trzeba trzymac za nia kciki ma wycinane zylaki z nog &&&&&&&&
Coraz blizej to rozpeczecia moich stran :D musze zaopatrzyc sie w testy owulacyjne. Moj mowi ze moze cos zmajstrowal w sobote chyba bym go udusila jesli zaliczyli bysmy wpadke lol
Jesenia trzymamy kciuki za II kreseczki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam zza kubka kawki. Jeju jak mi sie dzis wstac nie chciala ale musze jakis obiad ogarnac I na 10 do pracy.
Monis u mnie typowy jesienny poranek ale na szczescie jeszcze pora typowo deszczowa sie nie zaczela.
Za dwa tyg o tej porze bede pic kawke z moja mamusia :) a dzis trzeba trzymac za nia kciki ma wycinane zylaki z nog &&&&&&&&
Coraz blizej to rozpeczecia moich stran :D musze zaopatrzyc sie w testy owulacyjne. Moj mowi ze moze cos zmajstrowal w sobote chyba bym go udusila jesli zaliczyli bysmy wpadke lol
Jesenia trzymamy kciuki za II kreseczki :)
A czemu dopiero za 2 tygodnie i czemu mężowi śmiercią grozisz? Coś mi umknęło :tak:
Ale mnie kłuje w jajnikach, mam nadzieję, że to owu:tak: i że może załapie. :tak:

5 pazdziernika lece do polski :) I nie bardzo bym chciala byc wtedy w ciazy. Za duzo naczytalam sie o zmianach cisnienia I poronieniach po locie samolotem w pierwszym trymestrze wiec staramia zaczniemy dopiero po moim powrocie akurat na owulacje wracam :D
Dzialajcie dzis I przez kolejne kilka dni :)

Jesenia ktorego testujesz?

Witam!!

Mili suwaczek testowania ustawiony mam na 30 dzień. Ostatnio mam dość nieregularne @ , ale w tym cyklu biorę luteinę . Wcześniej jak ją brałam to gin powiedział że mam brać do 25 dc a 26 zrobić test i jak będzie pozytywny to brać dalej i myślę żeby w tym cyklu tak właśnie zrobić. 26 dc to piątek więc wtedy spróbuję owullkę czułam w 14 dc . Czuję się fatalnie biorąc luteinę , najbardziej dokucza mi ból piersi. W ogóle od soboty czuję się źle :( wszystko mnie boli ręce nogi, jakoś tak dusi w piersiach, a od wczoraj dodatkowo ciągnie mnie dół brzucha. Oby się udało!!!

Witam!!

Mili suwaczek testowania ustawiony mam na 30 dzień. Ostatnio mam dość nieregularne @ , ale w tym cyklu biorę luteinę . Wcześniej jak ją brałam to gin powiedział że mam brać do 25 dc a 26 zrobić test i jak będzie pozytywny to brać dalej i myślę żeby w tym cyklu tak właśnie zrobić. 26 dc to piątek więc wtedy spróbuję owullkę czułam w 14 dc . Czuję się fatalnie biorąc luteinę , najbardziej dokucza mi ból piersi. W ogóle od soboty czuję się źle :( wszystko mnie boli ręce nogi, jakoś tak dusi w piersiach, a od wczoraj dodatkowo ciągnie mnie dół brzucha. Oby się udało!!!
Trzymam kciuki ;-)
Mili no to już rozumiem :tak:
A mnie niby bolały jajniki, zakupiłam test owulacyjny, zrobiłam i nic. Także nie wiem co to było.
Miłego dnia życzę :-D

Kochane , normalnie masakra , dziś do tych moich bólów dołączył ból głowy, zgaga i spuchnięte nogi. Czuję się jak staruszka , nie wie co się dzieje, a różnych problemów tylko przybywa :(

U mnie tez wariacje, @ powinnam miec albo w poniedzialek albo piatek i od poniedzialku mam wszystkie swoje objawy na @ ale jej dalej nie ma...zaczynam sobie robic nadzieje ale pewnie nie potrzebnie. Postanowilam ze jak sie nie uda teraz to kupie testy owulacyjne, moze one cos pomoga.

Yesenia wspolczuje boli ale trzymam tez kciuki caly czas

Witajcie dziewczyny:-)
Yesenia trzymam kciuki oby tym razem się udało!:tak:
Dziewczyny jak staranka? Mili rozumiem po wakacjach, Monika? Smile?
My od jutra zaczynamy :-D
Ostatnio spotkałam się z koleżankami i zaszalałyśmy sobie i powiem wam że generalnie troszkę za dużo wypiłam a że alkohol rzadko piję no chyba że winko wieczorkiem czasami to wesoło nam było:-)

Smile a może się udało, trzymam mocno kciuki!!!
Tusia powodzenia w staraniach :)

Brr dziś do tych moich bolączek doszedł ból całej lewej ręki a szczególnie nadgarstka i cała dłoń spuchnięta :-( nigdy nie miałam takiego czegoś!!!

reklama
Hej Dziewczyny. Chciałam dołączyć do grona. Mam juz 3 letniego synka i bardzo pragniemy dla niego rodzeństwa. W ostatnim cyklu przeżyłam ciąże biochemiczna i troszkę mnie to przestraszyło ale jestem po straszniejszych przeżyciach wiec sie nie poddaje i próbuje znów. Mam pytanko bierzecie jakies witaminki?

Do góry