reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam!
patka witamy :)

Sama nie wiem co napisać bo jestem załamana :( Wczoraj byłam u ginekologa . Prawy jajnik nie ruszył po Clo. Z lewego co miesiąc mam owulację , ale on jest bardzo blisko macicy, a do tego może mieć zrosty i się nie udaje . Jak teraz się nie uda to przez 3 miesiące mam brać Inofolic 2x 1 saszetce jak to nie pomoże to po nowym roku udrażnianie . Tłumaczył mi że to udrażnianie może pobudzić ten prawy i zlikwiduje zrosty a ja pytam dlaczego czeka i chce mnie leczyć Inofilikiem ja w niego nie wierzę, co on mi pomoże??? Dziewczyny ja mam 33 lata na co mam czekać??? Kiedy będę rodziła drugie dziecko??? Mój " kochany " maż jak zwykle mnie pocieszył że może tak ma być i nie będziemy robić nic na siłę... nawet nie chce mi się myśleć o kolejnych staraniach . Jak mam zrosty to nic mi nie pomoże tylko zabieg, już nie daje rady...

reklama
Yesenia kochana nie zakladaj odrazu tych zrostow...jezeli chcesz wczesniej udraznianie to powiedz o tym lekarzowi.Przeciez jak dobry lekarz to powinien pomoc.No a co odpowiedzial o tym inofoliku

Ten Inofolic to on wymyślił tylko nie wiem co po?? Nie mam policystycznych jajników!!! Właśnie głupia jestem że wczoraj od razu mu nie powiedziałam,!! Wygląda na to że jednak te zrosty są...

Hop Hop!! Co tu tak pusto? Odzywać się staraczki!! Ja dziś czuję się tak jakbym się dopiero co obudziła. Wreszcie dotarło do mnie i pogodziłam się z tym że co ma być to będzie. Tak więc czekam spokojnie te 3 miesiące , może sie uda...

Heej :) yesenia te tabletki tez maja pobudzic owulacje wiec moze ten drugi jajnik ruszy :)
Ja mam w koncu dzien wolny od pracy. Dom sposprzatany, pies wybiegany, zakupy zrobione I plac zabaw zaliczony jeszcze tylko obiadek I idziemy na spacerek.
Ciche dni minely moge Wam powiedziec, ze jestem prawdziwym fochmistrzem :D o byle co haha.
Corcia ma trening nocniczka, a kupke I tak robi schowana za zasolona I tylko slychac jak prze hehe
Milego kobietki!

Ostatnia edycja:
Witajcie !! Mili powodzenia w nocnikowaniu :) Mnie od wczoraj lapie przeziebienie, kuruje sie czym tam tylko moge. Wczoraj na rehabilitacji kobieta mnie pocieszyla ze widac efeky :)

Tvn jak zaplanowac plec dziecka :D ja chyba syna bym chciala :)
Ha ha ja bym chciała wiedzieć, co zrobić żeby dziecko sie pojawiło, a o planowaniu płci nawet nie myślę :) Ale chciałabym córę bo syna już mam (chociaż syn chce brata).
Yesenia - ja się zastanawiam czemu żaden lekarz nie mówił mi o tym leku co masz go brać. Ja w środę idę do gin liczyć dni na drugie spotkanie z duphastonem.
Mili - powodzenia w nocnikowaniu.

reklama
Mili ja mam synka i chciałam mieć córeczkę ,ale teraz jak nie mogę zajść w ciążę to płeć nie ma dla mnie żadnego znaczenia chce mieć dziecko tyle

Do góry