reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Yesenia kochana bo my tu wszystkie siedzimy i zaciskamy kciuki za Twoja czwartkowa wizyte :tak:
Moja lobuziara dzisiaj juz chwile po 6 watala a myslalam ze jeszcze pospie ;)

reklama
Hej:-) jak mi czas ucieka :-) ciągle w biegu a zaraz pędzę małego ze żłobka odebrać tzn po 14 ale jeszcze sprzątam, w między czasie obiad gotuję a ja marzę jeszcze o małym łobuziaku to już nie wiem jak się obrobię :-D:-D

Hej kochane :(
Moja sis znow poronila :( za kazdym razem jest coraz trudniej. Najprawdopobniej jej organiz traktuje dziecko jak cialo obce I za wszelka cene probuje sie go pozbyc. Na poczatku pazdziernika bedzie miec badania w tym kierunku I badania genetyczne z partnerem. Ja wstrzymuje starania na wrzesien jesli by nam sie udalo ta wiadomosc by ja dobila...
Tuska dasz rade z dwojka ja robie to wszystko plus chodze do pracy na 8h pobiegac z psem I cwicze z chodakowska :)
Dlaczego te co chca calym sercem pragna miec dziecko za kazdym razem spotyka takie nieszczescie a malolaty zachodza I usuwaja ciaze?! Mojej kolezanki siostra zaciazyla lat 15 I co zrobila? Usunela!
Boze widzisz I nie grzmisz!

Mili strasznie mi przykro:-( nie ma słów na coś takiego. Musisz teraz ją wspierać. A swoją drogą słyszałam o tym że organizm traktuje ciążę jak ciało obce- tragedia. Nie rozumiem jak można w ogóle pomyśleć o usunięciu ciąży ale tak to jest jak gówniary biorą się za dorosłe i sypiają z kim popadnie w wieku 15 lat to ja się lalki bawiłam i dziękuję rodzicom że tak mnie wychowali

Hej, chciałam dołączyc do wasz jestem mama prawie 5 latka, staramy się juz 2 lata o dzidzie i nic, mam miesiączke normalnie a nie jajeczkuje,

Nic konkretnego, w lipcu mialam wszystkue badania hormoniw i wszystko jest ok, zapisala mi leki na poprawe jajeczkowania i mam przyjsc w pazdzierniku,
W pierwsza ciaze zaszlam odrazu. A teraz to juz 2 lata
Zdecydowalam ze czekam do pazdziernika i jak nic nie zmieni sie to szukam innego lekarza moze ktos poradzi mi lekarza w Poznaniu bo mieszkam 50km od Poznania

Mama witaj...a co lekarz na to???

Mili kochana strasznie mi przykro...:(
A tak swoja droga mialam kiedys kolerzanke bardzo dziewczyna na swoj wyglad ma akcje...i tez usunela ciaze bo stwieedzila ze po ciazy bedzie gruba...szok dla mnie to nie do pojecia jest....

reklama
Mili przykro mi :(
Mama witamy !!!

Można powiedzieć że Clo u mnie nie zadziałał . Dalej tylko w lewym jajniku jest pęcherzyk , prawy ciągle nieczynny. Jutro idę znów do gina zobaczymy co dalej ...

Do góry