reklama
Cześć dziewczyny, mozna dołączyć? Mam 3 letniego synka i staramy sie z mężem o kolejną dzidzie juz albo dopiero drugi cykl. Mam wrażenie że nie mam owulacji albo śluz jest taki beznadziejny bo ja takiego książkowego owulacyjnego nie mam chyba wcale. Zastanawiam sie czy nie zacząć brać wiesiołka, może któraś z was go brała?
Smile witaj:-) ciężko określić czy drugi cykl to tylko drugi czy aż drugi - każda pewnie myśli inaczej:-) jak dla mnie dopiero drugi. Ja o synusia starałam się 11 miesięcy. Powiedz o co chodzi z tą kuracją z wiesiołkiem bo nie wiem.
Smile witaj ja tez mialam problem ze sluzem i na mnie wiesiolek zadzialal bardzo dobrze.Ja bralam go od pierwazego dnia @ i konczylam chwile przed owu bo bierze sie go tylko do owu a ze nie wiedzialam kiedy mam owu dokladnie bo cykle mialam nieregularne to jak zobaczylam sluz plodny to odstawialam
Yesenia kochana to dzialaj dzisiaj.No i daj znac co powiedzial doktorek
Yesenia kochana to dzialaj dzisiaj.No i daj znac co powiedzial doktorek
Z tego co wiem to wiesiołek ma poprawić śluz ale też jest dobry na włosy, paznokcie i cere. Wiem tez ze bierze sie go od pierwszego dnia @ do owulacji ale co wlasnie w sytuacji gdy mam nieregularne cykle i nie wiem kiedy mam owulacje i czy mam ją w ogole bo śluzu przezroczystego i rozciagliwego nie mam. Zastanawiam sie czy ten wiesiołek mógłby mi pomóc. Martwie sie ze wcale nie pojawia sie u mnie owulacja, do tego mieszkam w uk i z tego co slyszalam kiepsko tu z lekarzami i badaniami zeby sprawdzić czy wszystko jest ok.
reklama
Witam pozna pora smile polecam Ci z calego cerca witaminy pregnacare conception tez mialam problemy ze sluzem teraz po drugim miesiacu tych witamin mam go wrecz az za duzo. Z tymu tabletkami po miesiacy udalo nam sie spolodzic corcie
Podziel się: