reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Yesenia cholercia mam nadzieje ze lekarz obmysli dobry plan :tak:

Mama kochana trzymam kciuki...nie trac nadziei.Bedzie dobrze

Cześć dziewczyny, mozna dołączyć? Mam 3 letniego synka i staramy sie z mężem o kolejną dzidzie juz albo dopiero drugi cykl. Mam wrażenie że nie mam owulacji albo śluz jest taki beznadziejny bo ja takiego książkowego owulacyjnego nie mam chyba wcale. Zastanawiam sie czy nie zacząć brać wiesiołka, może któraś z was go brała?

Smile witaj:-) ciężko określić czy drugi cykl to tylko drugi czy aż drugi - każda pewnie myśli inaczej:-) jak dla mnie dopiero drugi. Ja o synusia starałam się 11 miesięcy. Powiedz o co chodzi z tą kuracją z wiesiołkiem bo nie wiem.:zawstydzona/y:

smile witam i ja :)

Dziś idę około 18 do gina ... test owulacyjny pozytywny dziś wyszedł i czuję że zbliża się owulka , więc dziś działam :-)

Smile witaj ja tez mialam problem ze sluzem i na mnie wiesiolek zadzialal bardzo dobrze.Ja bralam go od pierwazego dnia @ i konczylam chwile przed owu bo bierze sie go tylko do owu a ze nie wiedzialam kiedy mam owu dokladnie bo cykle mialam nieregularne to jak zobaczylam sluz plodny to odstawialam :tak:

Yesenia kochana to dzialaj dzisiaj.No i daj znac co powiedzial doktorek :tak:

Z tego co wiem to wiesiołek ma poprawić śluz ale też jest dobry na włosy, paznokcie i cere. Wiem tez ze bierze sie go od pierwszego dnia @ do owulacji ale co wlasnie w sytuacji gdy mam nieregularne cykle i nie wiem kiedy mam owulacje i czy mam ją w ogole bo śluzu przezroczystego i rozciagliwego nie mam. Zastanawiam sie czy ten wiesiołek mógłby mi pomóc. Martwie sie ze wcale nie pojawia sie u mnie owulacja, do tego mieszkam w uk i z tego co slyszalam kiepsko tu z lekarzami i badaniami zeby sprawdzić czy wszystko jest ok.

Smile to bylyby dwa wyjscia jak masz takie obawy albo mierzyc temperature albo isc na monitoring...wtedy wiedzialabys czy i kiedy masz owu.
Wiesiolek mnie akurat cery ani wlosow niestety nie poprawil ale sluz tak :tak:

reklama
Witam pozna pora :) smile polecam Ci z calego cerca witaminy pregnacare conception tez mialam problemy ze sluzem teraz po drugim miesiacu tych witamin mam go wrecz az za duzo. Z tymu tabletkami po miesiacy udalo nam sie spolodzic corcie :)

Do góry