reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Ja powinnam dostać jutro, ale już zaczynają się plamienia i ból brzucha :( będę zaczynać 15 albo 16 cykl. Juz zgubiłam rachubę. Najgorsze jest to ze mam iść do giną jak będzie krwawienie, ale jak jutro dostane to w poniedziałek juz pewnie mali co będzie :/

Ehh... Przykro mi. Ale trzymam kciuki! Ja czekam na @. Wg kalendarzyka powinna nadejść w piątek 1.05. Ale już mnie brzuch pobolewa, więc pewnie znowu nici z fasolki :-/

Cześć i czołem. Jestem Monika i pojawiam się tu i znikam co jakiś czas :-)
U mnie nadal cisza. Owulki jak nie bylo tak nie ma :/ Kuracja antykami nic nie pomogła :/
Z tego co wiem u Yeseni dalej bez fasolki.
Ja 6 maja ide do gina i może pomoge jej w podjęciu decyzji o stymulacji moich jajników. Może wydębie jakieś Clo. Bo inaczej nic z tego nie będzie :-(

Hej Dziewczynki! Ja czekam na @. Powinna być w piątek :/ Zobaczymy...
Kurcze jak Was czytam, to aż mi przykro, że starania o dziecko mogą tyle trwać.
Ja przy pierwszym ( i póki co jedynym, które mam) dziecku zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu. Ba! Nawet nie wiedziałam, że zaszłam, bo tego nie planowaliśmy :)
A wiecie czy macie jajeczkowanie? Byłyście u gina, żeby podejrzeć na usg jajo???
Ehh... Trzymam za Was kciuki!!!

reklama
Do góry