reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Dzieki saguaro! Tylko jak zaznaczylam ze dziewczynke chce to jak mam miec owu w pon to juz nie kaza sie kochac w sob i ndz, a ja sie boje, ze od pt to plemniki do pon moga nie dozyc :-S

Hmmm... Plemniki żeńskie są bardziej żywotne i wytrwałe, dlatego tak napisali. Zatem jeśli chcesz dziewczynkę to musisz kochać się wcześniej niż owu. Wtedy męskie plemniki umrą, a żeńskie zostaną, poczekają na jajeczko i je zapłodnią. Plemniki w drogach rodnych powinny żyć do kilku dni, około tygodnia, więc spokojnie poczekają :)

Wiem wiem, jak owu ma byc w pon to ja sie jeszcze w ndz tez pokocham, a co ma byc to bedzie! Sob i ndz bedzie grana, a moze meskie do pon nie dozyja :-)

Powodzenia!
Ciekawa jestem co u mnie będzie :) Z jednej strony chciałabym dziewczynkę, ale z drugiej strony po chłopaku mam całą wyprawkę, więc "taniej" by było ;)
No ale pierw muszę zrobić usg, żeby sprawdzić czy w ogóle coś z tego będzie...

Wczoraj byłam na usg i chyba będzie chłopak, choć nie można jeszcze na 100% określić. Nie wiem kiedy miałam płodne bo byłam chora i w ogóle mi owu na testach nie wyszła i kłucia w jajniku też nie czułam. Byłam pewna, że w ogóle owu nie było.

Miałam nadzieję na dziewczynkę ale cóż... do trzech razy sztuka ;)

Ale przy pierwszym synku to rzeczywiście w dniu owu pracowaliśmy.

reklama
Do góry