reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

A te testy owulacyjne robicie? Ja nie robiłam nigdy. Zawsze kalendarzyk. Zawsze tzn. raz przy pierwszej ciąży, a teraz przy kolejnych staraniach też dopiero raz :-)

reklama
W pierwszą też zaszłam w 1 cs a w drugą dopiero w 10 :) Dziwne to ale tak widać bywa.
Testy owu robiłam tak z ciekawości ale to się najbardziej przydaje przy nieregularnych cyklach.

Mnie dziś bardzo boli podbrzusze, tak jak na okres :-( zatem albo coś się zagnieżdża, albo szykuje na @. Od kilku cykli nie bolało mnie przed @. Dostawałam z pełnego zaskoczenia. Wiem, że mogę sobie wmawiać wszystko :-/ ehh... Jeszcze kilka dni do terminu @.

Rany, aż mnie przeraża, że może być taka sytuacja, że tyle cykli trzeba odczekać zanim się zajdzie. Ciekawe od czego to zależy? Moja koleżanka zaszła w drugą ciążę w drugim cyklu starań i w dodatku okazało się, że ciąża bliźniacza :) Ma dziewczyna szczęście :)

reklama
Do góry