reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Powiększamy rodzinę- ale mam obawy co do ostatniego zachowania mojego męża możecie mi doradzić o co chodzi? Mianowicie od 2 miesięcy nie mieliśmy zbliżenia, ale z drugiej strony mówi co chwile. że przydałby się braciszek dla Antosia

ja nie doradzę bo u nas maksymalna przerwa to 7 dni i zdarza się to baardzo sporadycznie...Może mąż ma jakieś problemy w pracy, stres itd? albo pracuje na nocne zmiany i wiecznie zmęczony...? Przyjdzie weekend to ładna bielizna, po ulubionym drinku z parasolką, do tego jakiś fajny film i jak nic nie będzie to dopiero zacznij się martwić :-D

Witajcie! Jestem Aleks i mam synka, który aktualnie ma 19 miesięcy. Bardzo chciałabym zajść w drugą ciążę. Starania rozpoczęłam w tym cyklu i dziś zrobiłam test, ale wyszedł negatywny. Ostatnie starania miały miejsce w niedzielę, a wcześniej w piątek i czwartek (19.03, 20.03.22.03. Przy czym wg kalendarzyka owulację miałam 22.03. Zrobiłam test czuły i nic. Dla pewności zrobię test jeszcze w dniu w którym powinnam dostać miesiączkę. W poprzednią ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, więc i teraz chciałabym szybko zaskoczyć. Tym bardziej, że od października mam wrócić do pracy, więc wypadałoby być już w ciąży i zostać w domu :) Widzę, że Wam idzie całkiem nieźle. Poczytałam trochę Waszych historii :)

Pozdrawiam :)

Czemu tak ciężko zajść w drugą ciążę? A karmicie jeszcze piersią? Macie regularnie okres? U mnie póki co regularnie jest okres. Piersią już dawno nie karmię. Mam nadzieję, że wszystko mi się unormowało :-)

reklama
O kurcze! To mnie nie pocieszasz :-/ ja chciałabym zajść max do września, gdyż w drugiej połowie października muszę wrócić do pracy. No cóż. Może się uda... A jak nie to dalej będę próbować. Najwyżej wrócę do pracy na krótko i znowu będę w ciąży :-)

Do góry