reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Udzieliłam się w tym starym wątku i dopiero dojrzałam ten, także witam tu;)
Czekam do nd i testuję. Miałam od nd objawy inne niż co miesiąc, intensywne (opisałam w wątku Staraczki 2015), teraz właściwie sam ból piersi został, czasem poczuje coś w okolicy jajników i podbrzusza, więc może to było zagnieżdżenie?:D W nd mam planowo termin miesiączki...mam nadzieję, że nie nadejdzie a ukażą się za to 2kreseczki. Test kupiony, czeka dzielnie;)

Trzymam kciuki za Mamusie czekające na to co ja i gratuluję tym, które już mają swoje Fasolki w brzuszkach!! :)

reklama
To w takim razie tez 3mam kciuki za Twoje dwie krechy! Oczywiscie licze ze moze i mi sie uda! Minelo dopiero 4 dni od przytulania, wiec raczej nie moge miec objawow, ale wczoraj i dzis cos kluje mnie lekko w podbrzuszu i po lewej str, ale to w glowie siedzi

A ja się właśnie zastanawiam czy mnie pms juz nie bierze :/ wczoraj cały dzień bolały mnie jajniki. I jeszcze do tego wieczorem mnie taka nerwica wzięła, że irytowaly mnie najgłupsze sytuacje. Piomar trzymam również kciuki na niedziele i za nas madziolina na 30.03 :)

Dzien dobry dziewczyny. Chyba niestety...obudzilam sie i brzuch cmi jak na @. Temp w pochwie spadla (juz nawet pomiary robie), wiec pewnie jednak lada moment przyjdzie :(

A jesli tak to chyba jeszcze bardziej zla bede na to, ze ostatnio co miesiac bolesniej odczuwam zblizajacy sie okres:( nigdy np nie mialam takiego bólu jajnika, nie nieprzerwanie prawie pelne 2 doby promieniujacego na noge i plecy albo mdłości wieczornych przez kilka dni...i to wszystko w imie czego?! Jakiejs @?! ;(

Trzymam kciuki za 30.03!! :)

Ja mruva jak nie przyjdzie @ 30.03 to testuje dopiero 1.04:-D
Piomar ale dlaczego myslisz, ze to na @ ? A moze wlasnie to to?
Ja np znowu nie mam objawow, jak zwykle w drugiej pol cyklvbola troche piersi :-S

Monika pamiętamy :) Życzę owocnego cyklu!

Ciekawe co u Yeseni, czy zbadała w końcu tą drożność i z jakim wynikiem.

Pio Mar mnie ostatnio też jak na @ bolało więc nawet testu nie robiłam a jednak okazało się, że nie przyszła. A bolało mnie przez 3 dni aż. Tak więc nigdy nic nie wiadomo.

Jeeej, uwielbiam Was <3
Aż żałuję, że zostawiłam forum i znajome już forumowiczki po porodzie :)

Założyłam, że to na @ bo jakoś tak identycznego uczucia się nie spodziewałam:) A jeszcze nie wytrzymałam wczoraj i zrobilam ten test, niewiarygodny tym bardziej, że wieczorem no i jedna krecha ale do 22. jeszcze kawałek.
A wstałam, pochodziłam i mi przeszło. Znów zaczęłam czuć ten sam jajnik, może nawet bardziej pachwine(?). Piersi bolą z boku i od dołu, zdecydowanie zaokrąglone, przy 'badaniu' normalnie gruczoły czuję...takie nieregularne grudki (mam malutkie piersi, dlatego pewnie tak czuję:)) ale sutki zupełnie obojetne. Nie bolą, nie swędzą, nic.

Madziolina_p do 30 już tuż tuż :D

reklama
Do góry