reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Alfa ja od 9 miesięcy się staram. Wiesz jak popaprane mam wszystkie hormony. Traciłam nadzieję i dlatego ostatnio rzadko tu zaglądałam żeby się nie nakręcać. Wczoraj minął termin @ dzisiaj test i są 2 kreski :-D :-D :-D Cuda się zdarzają :-) Ale bardzo się jeszcze boję bo boli mnie brzuch od wczoraj no i te moje hormony pokręcone...

Napewno sie uda dziewuchy, musi! Tylko jak stwierdza kompletny brak plemnikow u mezczyzny i brak plodnosci u kobiety to dopiero, a poki jest szansa to trzeba wierzyc!

Załączniki

• 1426228245355.jpg
    1426228245355.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 35
Policzyłam, że starałam się 9 mc czyli 10 cykli. W tym miesiącu do mojej pokaźnej apteczki dołączyły następujące wspomagacze śluzu (przepisane przez lekarza):
Wiesiołek 3x1kaps (tylko do owu).
Neurovit (to są różne wit.B) 1x1tabl
wit. B6 3x2 tabl.
No i śluz miałam taki jak nigdy. Książkowo płodny przez 4-5 dni ! Ale na nic nie liczyłam bo w czasie owu byłam chora, miałam gorączkę, test LH wyszedł za blady i nie czułam jajnika, choć zawsze go czuję.
Tak więc mam nadzieję, że przerwałam złą passę i teraz się wszystkie rozmnożycie jak króliczki na wiosnę &&&&&& :happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry