reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Raczej nie. Nie licze na to. Na ciążę to było za mocno, a na normalną miesiaczke dość dziwne. Zapisałam sobie w kalendarzu. Przy następnej wizycie u gina mu o tym wspomnę. Może jakiś stan zapalny.

reklama
Mruva ja też mam z tymi @ podobnie. W dodatku trwa to tylko 3 dni a ostatni dzień to już tylko lekkie plamienie. Tak jest od kiedy przestałam brać tabletki. A brałam jednoskładnikowe, przy których nie robi się przerw więc tylko plamienia od czasu do czasu występowały. Niestety nie wiem dlaczego tak się dzieje. Mówiłam o tym ginowi kilka razy ale tak jakby się tym nie przejął. Więc być może u niektórych dziewczyn to norma. Za to podczas usg stwierdził, że grubość endometrium jest prawidłowa. Badanie rezerwy jajnikowej też wyszło ok więc menopauza to raczej nie jest. Jak się czegoś dowiesz to daj znać :)

Ester mam wizytę w kwietniu bo do tego czasu mamy jeszcze próbować, a jak nie to po świętach badania nas czekają. Popytam mojego lekarza. To dam znać jak coś :)

hej dziewczyny :-) na wstępie chciałam pogratulować wszystkim staraczką którym się udało i zobaczyły wyśnione 2 kreseczki.
ja staram się już od kwietnia zeszłego roku. jednak nie każdy cykl ze względu na pracę za granicą mojego męża. mam synka z września 2011 roku więc uważam że to ostatni dzwonek na rodzeństwo ( im większa różnica wieku tym trudniej dzieciom nawiązać kontakt a nie chciałabym wychowywać 2 jedynaków ).
od 15 byłam u męża i ostro staraliśmy się o potomka koło 18 miałam owulację którą czułam. 2 dni temu na papierze zobaczyłam kapkę krwi jasnej i bolał mnie brzuch, wczoraj ból pleców dziś mam takie nerwy że mogłabym kogoś zabić. z rana zrobiłam test oczywiście negatywny bo czego się spodziewać skoro do okresu mam jeszcze 6 dni. mam sentyment do tego forum ponieważ pierwsza moja ciąża tu dojrzewała.a i od środy czuję się osłabiona mam lekki stan podgorączkowy. liczę na to że to mój ostatni cykl starań. pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry