Wiecie co kurde tak nie powinno byc ze my juz do tego podchodzimy jak do pracy wiecie pelne determinacji daza do celu nic innego sie nie liczy. Ja mojemu tego testu nie pokazywalam tylko wywalilam bo uslyszala bym ze jestem pomylona ze jak ma byc to bedzie nie teraz to za pol roku ale co z tego kiedy ja pragne juz natychmiast mlodsza sie nie staje
reklama
Moje dziecko dalej spi on jest niesamowity jak ja chce pospac to on wstaje o swicie a jak ja chce isc do lekarza zbadac bete to on wstac nie chce. Oczywiscie sikalam na patyczek i dalej jest cien cienia nic ciemniejsze czy wyrzniejsze to nie jest . do 9 musze dostac sie z 3 latkiem na drugi koniec miasta bez samochodu. Hardcor. Zobaczymy czy sie uda. Trzymac kciuki
Claudia31 powodzenia w przeprawę i powodzenia z potwierdzeniem cienia cienia
Ja cesarki nie miałam na własne życzenie. Bardzo chciałam rodzic naturalnie. Ale mała była ustawiona stopkami wiec nie było opcji. Zaczęły się skurcze i wzięli mnie na stół. Z kolei przy drugim dziecku chciałabym naturalnie, ale mój lekarz za każdym razem mi zaznacza, że drugie tez będzie cesarza. No chyba ze na moje życzenie. Staram się już od ponad roku. Mój mąż też do tego luźno podchodzi. Wręcz jak po raz kolejny dostaje @ i emocje wszystkie ze mnie schodzą i płacze to mnie opierdziela ze jestem nienormalne i zachowuje się jak dziecko, które juz terax chce mieć tą zabawkę. A dziecko to dar. No i w sumie ma rację. Ale emocje i hormony robią swoje
Ja cesarki nie miałam na własne życzenie. Bardzo chciałam rodzic naturalnie. Ale mała była ustawiona stopkami wiec nie było opcji. Zaczęły się skurcze i wzięli mnie na stół. Z kolei przy drugim dziecku chciałabym naturalnie, ale mój lekarz za każdym razem mi zaznacza, że drugie tez będzie cesarza. No chyba ze na moje życzenie. Staram się już od ponad roku. Mój mąż też do tego luźno podchodzi. Wręcz jak po raz kolejny dostaje @ i emocje wszystkie ze mnie schodzą i płacze to mnie opierdziela ze jestem nienormalne i zachowuje się jak dziecko, które juz terax chce mieć tą zabawkę. A dziecko to dar. No i w sumie ma rację. Ale emocje i hormony robią swoje
Ostatnia edycja:
madziolina_p
Fanka BB :)
No tak jest, jak bardzo chcemy to tak wychodzi niestety :-(
madziolina_p
No to wiadomo! My gumek nie uzywalismy tylko stopqunek przerywany wiec nie zaoszczedzilismy :|
Mi tez lekarz powiedzial ze przy drugiej ciazy jeali bedzie tez bedzie cesarka. Jak sobie przypomne ten bol po cieciu to mnie mrowi. Nie rodzilam naturalnie to nie wiem co lepsze. Oddalam krew na bete ale wyniki dopiero jutro ej 32 zl zdzierstwo
AlfaBeta111
Ja na tabletkach zaoszczedzilam, ale za to na testy jeszcze wiecej poszlo tak mi sie wydaje.
Kurde a ja ta miesiaczke mam dziwną. Zaczęłam się stresować. Najpierw miałam podbarwiony śluz potem wieczorem zaczęłam krwawic. Po nocy podpaska była czysta, ale jak siadlam na ubikacji to leciało. I tak miałam jeden dzień. Na podpasce nasmarkane ale jak sikam to leci. Mam wrażenie ze mniej niż ostatnim miesiacu. A dzisiaj na podpasce mam kropkę i tylko jak się wycieram mam. Kurde przepraszam za doslownosc  ale miała któraś z Was coś podobnego?
reklama
madziolina_p
Nie, ale moze to taki okres? Jesli jest normalna krew to chyba nic :|
Podziel się: