reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Madziolina nowy cykl nowa nadzieja.
Witaj Miniaaaa :-) Mamy synków w podobnym wieku. Mój jest z lipca 2011. Żałuję, że się wcześniej nie zaczęłam starać. Gdyby szybko poszło, a tak zakłądałam, to byłabym już pod koniec ciąży. A póki co rodzeństwa nie ma a synek się dopomina.

ester84 dzięki za przywitanie. ja byłam święcie przekonana że zaskoczę tak jak za pierwszym razem. i co? a no mija już 10 miesiąc. liczę że tym razem się udało. będę testować w środę. trzymajcie kciuki.
madziolina wiem jakie to uczucie gdy okres przychodzi. :-( przykro mi

hej dziewczyny ;-)
tak testowałam, wynik na dziś rano negatywny jutro powinnam mieć okres.
w pierwszej ciąży 3 lata temu test pokazał mi wynik pozytywny dopiero 2 dni po spodziewanym terminie miesiączki więc jest jeszcze dla mnie nadzieja. dzięki za pamięć
a jak u Was??? mały ruch na forum w ostatnich dniach. czy to znaczy że nikt się nie stara???

Większość chyba siedzi na forum staraczki 2015 :) Nadzieje trzeba mieć do końca. Jak nie tym razem to następnym. Ja mam 10 dc. Na razie przytulamy się rekreacyjnie :p czekam na okres plodny.

Witajcie dziewczyny :) pisze by sie pozegnac. Spoznia mi sie okres juz 23eci dzien. W ciazy nie jestem. Nie mam jak sie starac - brak okresu, brak owu , brak szans. Czekam na wizyte u gin. Najwyrazniej sie hmmm popsulam. Moze po cesarce? Moze zbyt wczesnie tabletki po porodzie bralam? Najwyrazniej musze sie zregenerowac. Musze zaczac myslec co zrobic z pierwszym jak do pracy wroce. Musze sie przestawic na to ze nie bede w ciazy i nie zostane w domu i pokombinowac co z tym maluchem. Nie chce tu zagladac zeby nie robic sobie nadzieji. Zycze Wam wszystkim powodzenia, trzymajcie sie i cieszcie ze macie normalne zwykle cykle i mozecie miec chociaz nadzieje :)

reklama
Do góry