reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Madziolina nowy cykl nowa nadzieja.
Witaj Miniaaaa :-) Mamy synków w podobnym wieku. Mój jest z lipca 2011. Żałuję, że się wcześniej nie zaczęłam starać. Gdyby szybko poszło, a tak zakłądałam, to byłabym już pod koniec ciąży. A póki co rodzeństwa nie ma a synek się dopomina.

ester84 dzięki za przywitanie. ja byłam święcie przekonana że zaskoczę tak jak za pierwszym razem. i co? a no mija już 10 miesiąc. liczę że tym razem się udało. będę testować w środę. trzymajcie kciuki.
madziolina wiem jakie to uczucie gdy okres przychodzi. :-( przykro mi

hej dziewczyny ;-)
tak testowałam, wynik na dziś rano negatywny jutro powinnam mieć okres.
w pierwszej ciąży 3 lata temu test pokazał mi wynik pozytywny dopiero 2 dni po spodziewanym terminie miesiączki więc jest jeszcze dla mnie nadzieja. dzięki za pamięć
a jak u Was??? mały ruch na forum w ostatnich dniach. czy to znaczy że nikt się nie stara???

Większość chyba siedzi na forum staraczki 2015 :) Nadzieje trzeba mieć do końca. Jak nie tym razem to następnym. Ja mam 10 dc. Na razie przytulamy się rekreacyjnie :p czekam na okres plodny.

Witajcie dziewczyny :) pisze by sie pozegnac. Spoznia mi sie okres juz 23eci dzien. W ciazy nie jestem. Nie mam jak sie starac - brak okresu, brak owu , brak szans. Czekam na wizyte u gin. Najwyrazniej sie hmmm popsulam. Moze po cesarce? Moze zbyt wczesnie tabletki po porodzie bralam? Najwyrazniej musze sie zregenerowac. Musze zaczac myslec co zrobic z pierwszym jak do pracy wroce. Musze sie przestawic na to ze nie bede w ciazy i nie zostane w domu i pokombinowac co z tym maluchem. Nie chce tu zagladac zeby nie robic sobie nadzieji. Zycze Wam wszystkim powodzenia, trzymajcie sie i cieszcie ze macie normalne zwykle cykle i mozecie miec chociaz nadzieje :)

reklama
Do góry