reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

1 ciąża Laparoskopia,histeroskopia,pół roku farmakologicznej menopauzy,kuracja hormonalna, odbarczanie torbieli i oczywiście monitoring cyklu trwało to 2lata wszystko:/ 2 ciąża samo się udało ponieważ pierwsza ciąża uśpiła troszkę ta endometrioze :)
Czyli nie usuwałas torbieli ?
Duże były ?

reklama
Bonifratrów Katowice NFZ Laparoskopia
Histeroskopia prywatnie Bocian Katowice
Od 2019 mam spokój bo ciąża karmienie i teraz kolejna ciąża :/ ale zacznę miesiączkować i znowu się znacznie przygoda...

Wiesz co już nie pamiętam
Postaram się znaleźć gdzieś USG

O, słyszałam o Bonifratow. Szukałam tam czegoś, ale już nie pamietam czego, być może któryś z lekarzy tam pracuje. Tez jestem ze slaska [emoji16]

Hej :) ja dziś miałam wizytę w klinice i podchodzimy teraz do inseminacji fertil chip chociaż po wynikach męża myślałam że będzie in vitro tylko.
Pani doktor fajna i konkretna no zobaczymy co to z tego będzie...

reklama
Do góry