Katalinazed
Fanka BB :)
Ja laparoskopie miałam w połowie marca i wszystko drożne a jednak ciąży dalej brak.Ile czasu po laparo jesteście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja laparoskopie miałam w połowie marca i wszystko drożne a jednak ciąży dalej brak.Ile czasu po laparo jesteście?
Test robiłaś? Może coś jest na rzeczy?Ale jestem wściekła powinnam dostać te wredną @ bo w piątek mam ginekologa i jak na złość znowu się spóźnia nie wiem co się dzieje ale ostatnio cykle mi się bardzo rozjechały a miałam książkowe.
Robiłam wczoraj ale nie z porannego moczu, według mnie negatywny a według męża coś tam przebijało ale ja czuje się okresowo więc to pewnie @ robi mi na złość.Test robiłaś? Może coś jest na rzeczy?
Zrób jeszcze jeden ranoRobiłam wczoraj ale nie z porannego moczu, według mnie negatywny a według męża coś tam przebijało ale ja czuje się okresowo więc to pewnie @ robi mi na złość.
I jak tam kochana?Robiłam wczoraj ale nie z porannego moczu, według mnie negatywny a według męża coś tam przebijało ale ja czuje się okresowo więc to pewnie @ robi mi na złość.
Ja jutro mam punkcje.. jestem tym bardziej wszystkim przerażonaOczywiście przyszła @ dziś idę do lekarza nowego no i przygotowania do iui.
A ty jak tam ?
Daj znać koniecznie po wizycie trzymam kciukiOczywiście przyszła @ dziś idę do lekarza nowego no i przygotowania do iui.
A ty jak tam ?
Byłam wczoraj na wizycie Pani doktor bardzo fajna babka, kolejna wizyta 14 września monitoring bo chce zobaczyć jak to u mnie działa. Powiedziała żeby mąż zrobił fragmentacje jeszcze chociaż ja to już bym chciała iui już no ale ona wszystko na spokojnie i żeby wyluzować.Daj znać koniecznie po