reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

reklama
Hej dziewczyny, w czwartek miam laparoskopie, wycięli mi zrosty i wyszła endometrioza II stopnia. Jajowody drożne, ousuwuali ogniska endometriozy i zrosty. Myślicie że mam szanse na ciążę?

Hej dziewczyny, w czwartek miam laparoskopie, wycięli mi zrosty i wyszła endometrioza II stopnia. Jajowody drożne, ousuwuali ogniska endometriozy i zrosty. Myślicie że mam szanse na ciążę?
Zawsze jest szansa ! Jak byłam na laparoskopii to leżała ze mną dziewczyna z endometrioza i miała dwójkę dzieci także trzymam kciuki ❤

A zaś mi brak sił, czekam na @ a 3 września mam lekarza i będziemy działać z iui. A jak tam u Ciebie ?
Ja zaczęłam stymulację do ivf bo już nie mam sił na nic innego.. najgorzej że wdarło nam.sie jakieś przeziębienie i wirus żołądkowy.. mam nadzieję że opuści nas lada chwila bo w piątek pierwszy monitoring.

No ja w tamtym tygodniu byłam chora, oj rozłożyło mnie strasznie. Dziś wracam do pracy i dobrze bo może nie będę tyle rozmyślać.

reklama
Do góry