reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

Hej, witam sie z wami w nowym cyklu- 🐵 Przyszla z rana i smutek czuje
zadzwonilam zaraz do lekarza by na monitoring sie zapisac,ide po swietach w srode i piatek, niech zobaczy co znow nie tak ze mna😩
Przyszła @ w terminie? 😕 U mnie tydzień przed i już czuję brzuch, plecy i piersi.. chodzę jak struta.. kolejne święta w tył.. trzymaj się kochana i trzymam kciuki za kolejny cykl.

reklama
Przyszła @ w terminie? 😕 U mnie tydzień przed i już czuję brzuch, plecy i piersi.. chodzę jak struta.. kolejne święta w tył.. trzymaj się kochana i trzymam kciuki za kolejny cykl.
Aaaa badalas może immunologie? Ja czekam właśnie na wynik genotypu kir AA

Hej, witam sie z wami w nowym cyklu- 🐵 Przyszla z rana i smutek czuje
zadzwonilam zaraz do lekarza by na monitoring sie zapisac,ide po swietach w srode i piatek, niech zobaczy co znow nie tak ze mna😩
Hej a który cykl po laparo ?
ja mam termin @ za 4 dni ale czuje że przyjdzie :( Obiecałam sobie że wyluzuje ale im bliżej @ tym bardziej świruje.

Przyszla prawie w terminie, ale zawsze mam tak 2-3 dni różnicy, immunologi nie badalam_ nawet nie myślałam( a jakie sa ku temu przesłanki? Kiedy powinno sie ja zbadac?) moze lekarza zapytam teraz na wizycie...
a po laparo zaczynam 6 cykl( zabieg w listopadzie)
strasznie ciezko na sercu po kolejnym rozczarowaniu
dzis to chyba depresja mnie dopada, leze, spac sie chce i lzy w oczach😔

Przyszla prawie w terminie, ale zawsze mam tak 2-3 dni różnicy, immunologi nie badalam_ nawet nie myślałam( a jakie sa ku temu przesłanki? Kiedy powinno sie ja zbadac?) moze lekarza zapytam teraz na wizycie...
a po laparo zaczynam 6 cykl( zabieg w listopadzie)
strasznie ciezko na sercu po kolejnym rozczarowaniu
dzis to chyba depresja mnie dopada, leze, spac sie chce i lzy w oczach😔
No u mnie właśnie stwierdził że została immunologia, która również odpowiada za zapłodnienie bądź za jego brak. Zbadał mi kir AA i czekam.na wynik, jeśli wyjdzie źle mąż musi zbadać HLA C. Jeśli trzeba będzie to wizyta u immunologa i leczenie. Tak więc czekam i jestem dobrej myśli. Mam pierwszy cykl po laparo, bazowałam na testach owulacyjnych.. dzisiaj 22 dc i już czuję te @..

reklama
Do góry