reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania pa laparo

Hej, witam sie z wami w nowym cyklu- 🐵 Przyszla z rana i smutek czuje
zadzwonilam zaraz do lekarza by na monitoring sie zapisac,ide po swietach w srode i piatek, niech zobaczy co znow nie tak ze mna😩
Przyszła @ w terminie? 😕 U mnie tydzień przed i już czuję brzuch, plecy i piersi.. chodzę jak struta.. kolejne święta w tył.. trzymaj się kochana i trzymam kciuki za kolejny cykl.

reklama
Przyszła @ w terminie? 😕 U mnie tydzień przed i już czuję brzuch, plecy i piersi.. chodzę jak struta.. kolejne święta w tył.. trzymaj się kochana i trzymam kciuki za kolejny cykl.
Aaaa badalas może immunologie? Ja czekam właśnie na wynik genotypu kir AA

Hej, witam sie z wami w nowym cyklu- 🐵 Przyszla z rana i smutek czuje
zadzwonilam zaraz do lekarza by na monitoring sie zapisac,ide po swietach w srode i piatek, niech zobaczy co znow nie tak ze mna😩
Hej a który cykl po laparo ?
ja mam termin @ za 4 dni ale czuje że przyjdzie :( Obiecałam sobie że wyluzuje ale im bliżej @ tym bardziej świruje.

Przyszla prawie w terminie, ale zawsze mam tak 2-3 dni różnicy, immunologi nie badalam_ nawet nie myślałam( a jakie sa ku temu przesłanki? Kiedy powinno sie ja zbadac?) moze lekarza zapytam teraz na wizycie...
a po laparo zaczynam 6 cykl( zabieg w listopadzie)
strasznie ciezko na sercu po kolejnym rozczarowaniu
dzis to chyba depresja mnie dopada, leze, spac sie chce i lzy w oczach😔

Przyszla prawie w terminie, ale zawsze mam tak 2-3 dni różnicy, immunologi nie badalam_ nawet nie myślałam( a jakie sa ku temu przesłanki? Kiedy powinno sie ja zbadac?) moze lekarza zapytam teraz na wizycie...
a po laparo zaczynam 6 cykl( zabieg w listopadzie)
strasznie ciezko na sercu po kolejnym rozczarowaniu
dzis to chyba depresja mnie dopada, leze, spac sie chce i lzy w oczach😔
No u mnie właśnie stwierdził że została immunologia, która również odpowiada za zapłodnienie bądź za jego brak. Zbadał mi kir AA i czekam.na wynik, jeśli wyjdzie źle mąż musi zbadać HLA C. Jeśli trzeba będzie to wizyta u immunologa i leczenie. Tak więc czekam i jestem dobrej myśli. Mam pierwszy cykl po laparo, bazowałam na testach owulacyjnych.. dzisiaj 22 dc i już czuję te @..

reklama
Do góry