reklama
sunajka897
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny też postanowiłam dołączyć do Waszego grona.
Staramy się 3 cykl. Termin @ na 15 lipca.
Pozdrawiam wszystkich.
Staramy się 3 cykl. Termin @ na 15 lipca.
Pozdrawiam wszystkich.
niemartwsie
Lisica - to straszne! Człowiek nawet we własnym domu nie może być bezpieczny :/ Mam nadzieję, że mój blok ma jakieś zabezpieczenia :|
Patti, witaj Piszesz dpt, czyli miałaś transfer zarodka, dobrze rozumiem, że podchodzisz do in vitro? Nic się nie martw, słyszałam o przypadkach nocnych orgazmów i to wcale nie musi oznaczać, że się nie udało, wręcz przeciwnie! Co do skrzepu, to się nie orientuję, ale to też wcale nie musi oznaczać najgorszego. Trzymam kciuki, żeby się udało
sunajka, cześć, oby @ już się nie pojawiła
Patti, witaj Piszesz dpt, czyli miałaś transfer zarodka, dobrze rozumiem, że podchodzisz do in vitro? Nic się nie martw, słyszałam o przypadkach nocnych orgazmów i to wcale nie musi oznaczać, że się nie udało, wręcz przeciwnie! Co do skrzepu, to się nie orientuję, ale to też wcale nie musi oznaczać najgorszego. Trzymam kciuki, żeby się udało
sunajka, cześć, oby @ już się nie pojawiła
Hej Patti ja niestety nie podpowiem co do tych skrzepow, bo nigdy tak nie mialam, ale nie mozesz tracic nadzieji !!!
Witaj Sunajka
&&&&& za pozytywne tesciki
Lisico ja tez nie znosze burzy :O a wlasnie na takowa chyba sie u mnie zbiera :\
Witaj Sunajka
&&&&& za pozytywne tesciki
Lisico ja tez nie znosze burzy :O a wlasnie na takowa chyba sie u mnie zbiera :\
Ostatnia edycja:
niemartwsie
Lisica, czyli ta kobieta nie żyje? Co za ludzie, przecież gdyby zadzwonili od razu, może jeszcze dałoby się ją uratować :|
Teraz doczytałam, że nie wiadomo, co z nią. Oby faktycznie nic poważnego się nie stało, mimo że pomoc przyjechała tak późno
Teraz doczytałam, że nie wiadomo, co z nią. Oby faktycznie nic poważnego się nie stało, mimo że pomoc przyjechała tak późno
butterfly:)
Patti i Sunajka witajcie dziewczyny Trzymam kciuki za Was &&&&&
Lisica, masakra z tymi burzami... ja to panicznie się ich boję...jak widać nie bez powodu... A sąsiedzi... brak słów...;/
Lisica, masakra z tymi burzami... ja to panicznie się ich boję...jak widać nie bez powodu... A sąsiedzi... brak słów...;/
butterfly:)
Majdaczek, Grubsonku, co tam u Was???
reklama
niemartwsie
Dokładnie! Najbardziej przerażająca z tego wszystkiego jest znieczulica tych sąsiadów :/
Podziel się: