reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
butterfly, no druga krecha, jak byk :) Gratulacje!!!

Fuma, przykro mi, że @ przylazła...Następny cykl będzie nasz :) Mamy ten sam termin @, oby to był szczęśliwy dzień :D

Ale dziś paskudny dzień...w Krakowie było takie oberwanie chmury, że mieliśmy paraliż komunikacyjny i przez jakiś czas nie jeździły tramwaje :/

LISICA- tak,na szczescie bole troche zelzaly.Moze to progesteron zaczal dzialac.A u Ciebie widze ladny wykresik.

NIEMARTWSIE- no to nastepny cykl bedzie nasz.Uda nam sie.Teraz sobie zalozylam sukces.Grunt to dobre podejscie.

Dziękuje kochane moje:*** mam nadzieje ze teraz same takie dobre wiadomości będą:)
Asia na bete nie opłaca mi się teraz iść bo trzeba ja powtórzyć po 48 godz.czyli jak jutro pójdę to wypadnie na sobotę...a w sobotę mam gości wiec nic z tego by nie wyszło... Pójdę w poniedziałek....

Butterfly gratuluje :tak: piekne kreseczki.To teraz spokojnej ciazy Kochana

A mnie cos brzuch pobolewa mniej wiecej jak na @

Ostatnia edycja:
witam Was Dziewczyny.
Postanowiłam do Was dołączyć bo oczekuję 14 dpt żeby zrobić betę. Przeglądam fora dopatruję sie różnych objawów i widzę jak się wspieracie... Dzisiaj jest 7dpt, jeszcze wcześnie ale ja już zdążyłam się zdołować. Wczoraj po południu i dzisiaj również wyleciał mi 1 mały brązowy skrzep. Poza tym zero plamień, upławów a to chyba byłoby lepsze niż skrzep :( Jest to moje II podejście a ja się totalnie załamałam. A oprócz tego już 3 dpt miałam nocny niekontrolowany orgazm który powtorzył się 5 dpt i dzisiaj nad ranem. Pewnie też miał wpływ, może on zaszkodził. Juz sama nie wiem co robić, przecież tego nie da sie kontrolować. Dziewczyny...Miała któras taka sytuację kiedyś? Czy 2 małe skrzepy naprawde muszą oznaczać koniec??? :( :( :(

Niemartwsie ja się właśnie dowiedziałam że jakieś 300m od mojego domu strzelił piorun w dom i poraził kobietę :szok: masakra... Nienawidzę burz.

reklama
Patti witaj. Ja miałam podobną sytuację tylko przed owulacją - jeden skrzep i kilkudniowe plamienie. Zazwyczaj kolor brunatny, brązowy oznacza problemy z progesteronem, ale nie jest to regułą. Mimo wszystko masz jeszcze kilka dni do terminu i trzymam za Ciebie kciuki ;)

Do góry